понедельник, 11 сентября 2017 г.

ПОВЕРНЕННЯ СААКАШВІЛІ І ДУМКИ "ПОЛІТИКІВ" І ПОЛІТИКІВ УКРАЇНИ

 ПОЛІТИЧНЕ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ,  
  ЯК В ТЕАТРІ АБСУРДУ  

10.09.2017 Саакашвілі, як і обіцяв, повернувся в Україну. Звичайно, що це викликало потік висловлювань "політиків" і політиків України. Зокрема:
Лілія Григорович – "Про Краковець.
Там де FEMEN, там віє душком ФСБ. Факт ! Зацікавлені знають. Заангажовані - теж. А статисти ?
Невже немає розуміння проти кого в першу чергу спрямована ця політична інсталяція ? Де державники ?";
Марина Ставнійчук – "Не наш час. Зараз ще час пройдисвітів. Але все так не буде.";
Ірина Фаріон – "Кого обрали, того й мають. І саме на це заслуговують. Сліпі сліпців ведуть";
Петро Порошенко – "У правовій державі особа має право (і можливість – О. М.) оскаржити будь-який правовий акт в суді. Я як Президент виконаю будь-яке рішення суду (але Порошенко робив і робитиме все, аби того рішення не було. – О. М.). Пройшло більше півтора місяці, за які не було жодного подання в суд (бо Порошенко не дав Саакашвілі документальних підстав для такого подання – О. М.). Замість цього було скоєно злочин.
Перетин державного кордону – питання безпеки держави. Мені байдуже, хто порушує державний кордон – бойовики на Сході, чи політикани на Заході, – повинна бути юридична відповідальність (і за протиправні дії президента – О. М.).
...
Зараз цією справою мають займатись правоохоронні органи і вони почали діяти. Залишимо політику – політикам, а злочини – правоохоронцям, прокуратурі і суду. Це норми і формат, у яких має діяти правова держава. (А де ж в правовій державі Порошенка місце народові? Мовчати й слухати, що каже пан президент? - О. М.) 
Я сподіваюсь, що цей пан в належний час буде так само і з таким же завзяттям пробиватись у Грузію, як він намагався потрапити в Україну.";
Олександр Соколов – "Не буває там державників, де все, що не відбувається в політичному житті країни, є "політична інсталяція", а не природній політичний процес боротьби об'єктивних зацікавленостей політичних сил. Не буває там державників, де думка "політиків" не здіймається над планкою думок дрібного палацового інтригана.
Ніколи не було так, щоб щось, яке розпочалося дурнею, нею ж і не закінчилося. Обрали, Порошенка президентом без будь-якої програми розвитку країни  зробили дурню. Той запросив Саакашвілі без будь-якої узгодженої ними програми діяльності останнього  знов дурня. Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України під час його відсутності в країні і при цьому нікого з чиновників не покарав за надання на підпис президентові документів з недостовірною інформацією  чергова дурня ... І кінця краю дурні в діяльності українських "політиків" не видно, бо головну мету їх існування відбиває гасло: "Обгидь ближнього і не забудь про дальнього, а усунення витоків бід народу зачекає доки ми будемо інтригувати один проти одного"! Доки наші "політики" не піднімуться у власній діяльності над планкою дрібного палацового інтриганства, доти все, що вони роблять буде відповідати театру абсурду, де народ мовчить або не менш абсурдно обговорює те, що відбувається на політичній арені. Хоча деякі тенденції розвитку політичного і морального авангарду українського суспільства говорять, що недовго ще "політикам" країни, успадкованим від сталінської бюрократичної системи державного правління, буде вдаватися безкарно розважатися на арені, перетворюючи природно історичний політичний процес в Україні на клоунаду, павутиння з дрібних палацевих інтриг, яке є перепоною до кращого життя переважної більшості громадян України. Тому кожен, хто щиро бажає покращання власного життя має сприяти пришвидшенню загибелі "політиків"-сталіністів власною неучастю в публічних політичних заходах, мета яких не є повністю йому зрозумілою, не бути за гроші підставкою для прапора чи гасла, а тітушкою, так тим більш! Сьогодні гаслом мільйонів громадян має бути: "Я не лялька в руках "політиків"-сталіністів"!

Комментариев нет:

Отправить комментарий