вторник, 5 сентября 2017 г.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОКУРОР УКРАЇНИ ЮРІЙ ЛУЦЕНКО РОЗВАЖАЄТЬСЯ СПОСТЕРЕЖЕННЯМ РОБОТИ ЗАПУЩЕНОГО НИМ ВІЧНОГО ДВИГУНА.


Юрій Луценко опублікував на власній ФБ сторінці (https://www.facebook.com/LlutsenkoYuri/posts/80990272254223) подробиці того, як він за рахунок платників податків розважається, спостерігаючи за роботою лічильника корупційних злочинів та кількості переданих до суду відповідних справ. При цьому він має "сміливість" настільки не поважати громадян України, що ці розваги називає працею: "Лічильник хабарників крутиться, ми працюємо!" - стверджує Генеральний прокурор України Юрій Луценко. Мишко в зоопарку колоду качає, але нікого навіть не цікавить ККД тої роботи.
А зазначена "сміливість" Юрія Луценка була б хоч якось зрозумілою, аби він не знав того, що "корупція є одним з суспільних явищ, які зароджуються, квітнуть, відтворюються та в будь-який момент можуть відродитися на певному ґрунті. Відтак, боротьба з корупцією не може бути нічим іншим, як боротьбою за зміну ґрунту, в якому корупція народилася, на ґрунт, в якому вона не виживає. Будь-які інші дії, метою яких є протидія корупції, в житті будуть боротьбою з корупціонерами, а не з корупцією. Одне не заперечує і не виключає іншого, але вони мають різні наслідки: боротьба з корупціонерами є безкінечною і не веде до знищення корупції, а боротьба з корупцією веде до зникнення самої корупції і корупціонерів." - http://sociologiyau.blogspot.com/2017/01/blog-post_390.html. Але це означає, що запущений Луценком лічильник, оскільки в Україні нічого не робиться для боротьби з корупцією і його дія аж ніяк не впливає на корупцію, то лічильник Луценка матиме, що рахувати, вічно.
Із статті за наведеним посиланням Луценку також відомі дієві заходи боротьби з корупцією, але він нічогісінько не робить для втілення тих заходів. Чому? Тому, що не тільки Васько, а і Юрко "слухає та їсть". Але ж баснописець на цей випадок дав слушну пораду:
"Чтоб там речей не тратить по-пустому,
Где нужно власть употребить."!
В нашому випадку, владу відносно Генерального прокурора може, аби не страждати від корупції, і народ застосувати: примусити його діяти і в напрямку боротьби з корупцією або домогтись його відставки!

2 комментария:

  1. А хто ж "власть употребіт"?

    ОтветитьУдалить
  2. "В нашому випадку, владу відносно Генерального прокурора може, аби не страждати від корупції, і народ застосувати".

    ОтветитьУдалить