пятница, 16 февраля 2018 г.

НА КОГО ПОКЛАДАТИ НАДІЮ ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ?

Чотири роки безуспішного правління теперішньої коаліції фракцій ВРУ, президента, уряду і майже бездіяльності опозиції переконливо довели, що громадяни України у справі покращання свого життя можуть розраховувати лише на себе. Ось, і нещодавно наші "доблесні" коаліціанти, президент, уряд у і не менш недолугі опозиціонери довели, що не варті наших голосів на виборах: перші по-дурнуватому видворили М. Н. Саакашвілі з України, а другі з цього приводу оприлюднили недолуге звернення.
Більш недолугого звернення в країні, яка захлинається без здійснення об'єктивно необхідних їй реформ, важко собі уявити. Де найефективніший захист і найкраща підтримка М. Н. Саакашвілі - вимога негайно розпочати виконання плану М. Н. Саакашвілі "ДРУГАЯ УКРАЇНА" (https://www.youtube.com/watch?v=EEDXPMEvde0) з додатками до нього, які є в статті розміщеній за адресою: http://sociologiyau.blogspot.com/2017/06/blog-post.html!? Її не має і не має навіть згадки про таку вимогу!
Таким чином, громадяни України у справі покращання власного життя можуть розраховувати лише на себе та пам'ятати і діяти у відповідності з наступним:

1 комментарий: