воскресенье, 20 мая 2018 г.

ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ, ЧОМУ БАЙДУЖІ ДО МАЙБУТНЬОГО?


Тиждень тому за адресою http://sociologiyau.blogspot.com/2018/05/blog-post.html оприлюднено відповідь на питання: "ЩО ЗАЛИШИМО НАЩАДКАМ?". Та відповідь пов’язала наше майбутнє з активністю кожного з нас, оскільки від неї залежить, що будемо мати в майбутньому: те, що маємо, чи свободу від олігархічної деспотії, заможність і впевненість в завтрашньому дні?
Тиждень минув і що ж маємо? Статтю "ЩО ЗАЛИШИМО НАЩАДКАМ?" прочитало 202 людини, а за програму здійснення переходу від того, що маємо, до свободи, заможності і впевненості в завтрашньому дні проголосувало всього 11 громадян?! Якщо це не байдужість, тоді що це? Незгода з програмою? Але не в моєму блозі, не на моїй сторінці в телепроекті "НОВІ ЛІДЕРИ" не має жодного зауваження до зазначеної програми і можливістю скористатися електронним листом, на надану в статті "ЩО ЗАЛИШИМО НАЩАДКАМ?" адресу, ніхто не скористався.
З іншого боку маємо понад 1800 голосів за програми учасників телепроекту "НОВІ ЛІДЕРИ", хоча їх програмний документ програмою не є, якщо взяти до уваги вимоги до змісту програми розвитку суспільства, та й раціональне мислення говорить, що мета і задачі – це ще не програма, як і нариси про вирішення суспільного питання, яке вже вирішено суспільством.
Таким чином маємо всі підстави вважати головним витоком того, що маємо, байдужість людей України до практичної відповіді на питання: "Що залишимо нащадкам"? Але є ж і не байдужі люди = громадяни України. Саме до них мій заклик: "Голосуйте за нашу програму, максимально поширюйте нашу відповідь на питання "ЩО ЗАЛИШИМО НАЩАДКАМ?" і агітуйте голосувати за програму здійснення Україною переходу від тупцювання на місці до швидкого маршу, оскільки її виконання дозволить нинішньому поколінню громадян України передати майбутнім поколінням країну вільну від олігархічної деспотії, громадяни якої заможні і впевненість у своєму завтрашньому дні!
З повагою, СОМ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий