четверг, 30 марта 2017 г.

ЗАЯВА МЗС УКРАЇНИ З ПРИВОДУ ВИСЛОВЛЮВАНЬ ГОЛОВИ МІД РФ (ЗАЯВА МОЖЛИВА І НЕОБХІДНА)

НЕ СПОДОБАЛАСЬ ЛАВРОВУ                 НАША ВІДПОВІДЬ

Як стало відомо, Сергій Лавров, голова МІД РФ, оголосив наміри РФ продовжити втручатися у внутрішні справи України. Зокрема ним сказано: "Наші зусилля й надалі будуть спрямовані на те, щоб не дозволити "гарячим головам" у Києві запустити на південному сході новий виток насильства. Жителів Донбасу в біді ми не залишимо" - https://gazeta.ua/articles/donbas/_lavrov-rozpoviv-chim-dopomozhe-bojovikam-na-donbasi/762104?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=423#comments.
МЗС України уповноважено заявити, що мешканці Донбасу потерпають виключно від дій незаконних збройних формувань = бандитів, які здійснюють протиправні дії відносно мешканців Донбасу і ЗСУ заради відродження Російської Імперії, зброєю РФ, під керівництвом офіцерів ГРУ і ФСБ РФ, за участю кадирівців і козачків засланих з РФ, а з серпня 2014 року і при безпосередній участі підрозділів армії РФ і найманців, завербованих і підготовлених в РФ та засланих в Україну з РФ. Все це є нічим іншим, як війною РФ проти України шулерськими засобами. МЗС України наголошує на неприпустимості таких дій РФ, які грубо порушують міжнародне право, усталені традиції міждержавних та добросусідських відносин.
МЗС України доводить до відома керівництва РФ, що в Києві не має жодної холодної чи "гарячої голови", яка впливає на активність бандитів Донбасу. Більш того, керівництво і народ України щиро зацікавлені в якнайшвидшому припиненні дій банд на Донбасі. Виходячи з цієї зацікавленості, МЗС України уповноважено запропонувати РФ:
- утворити спільну міждержавну комісію з перевірки наявності та викорінення утисків росіян, які є громадянами України, і українців, які є громадянами РФ;
- до  звільнення прикордонних територій  кордону Україна – РФ від банд спільними зусиллями охороняти кордон РФ – Україна;
- спільною заявою звернутися до світової спільноти про утворення Фонду Сприяння переселенню бажаючих росіян в РФ, а – українців в Україну.
Україна розраховує на швидкий і конструктивний розгляд цієї Заяви керівництвом РФ і недопущення ним в майбутньому висловлювань його членами думок, подібних до оголошених Лавровим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий