вторник, 28 марта 2017 г.

ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ, НАД НАМИ ЗНОВ "ЗДІВАЮТЬСЯ"!

ЯКИЙ НЕ ЗНАЄ, 
ЯКІ ЗМІНИ Є РЕФОРМОЮ

І в цьому легко переконатися переглянувши звіт про зустріч Порошенко з послами G7 та ЄС, наприклад, за адресою: http://glavcom.ua/news/poroshenko-z-poslami-g7-ta-jes-domovivsya-pro-prodovzhennya-tisku-na-rf-405739.html?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=traqli.
 Знов можновладці України і сімки "здіваються" над нами і здоровим глуздом:
- Знов лише продовження тиску і тільки на РФ. А де тиск на бандитів Донбасу через силове примушення їх до миру
(http://sociologiyau.blogspot.com/2017/02/blog-post_16.html)?
- Знов "скоординували подальші шляхи надання всебічної підтримки України у впровадженні реформ", для яких ще публічно можновладцями не встановлені об'єктивні необхідність здійснення саме реформ, а не якихось інших змін, та зміст тих реформ. І цей цирк відбувається в умовах коли країна вже захлинається без здійснення об'єктивно необхідних їй, для переходу в стан сталого позитивного росту, реформ
(http://sociologiyau.blogspot.com/2017/01/25.html)!
- Знов "у разі необхідності, посилення міжнародних санкцій проти РФ", наче сьогодні такої необхідності не має?! А як же бути з недостатньою дієвістю чинних санкцій? Чи ця недостатність не є достатньою умовою посилення санкцій.
- Знов Порошенко вдався до відвертої брехні : "поінформував міжнародних партнерів про прогрес та перспективи у реалізації програми внутрішніх перетворень, зокрема в частині антикорупційної політики, судової реформи … та створення привабливого інвестиційного клімату.". Який прогрес і перспективи можуть бути у програми якої не існує. Будь-яка серйозна програма починається з аналізу стану і підсумку того аналізу, де зазначаються перепони позитивному розвитку. Всього цього не має в тому документі, який Порошенко, не соромлячись неправди, називає програмою внутрішніх перетворень, а посли роблять вигляд, що не помітили брехні. За цих обставин, як вдалося досягти того, що "Співрозмовники скоординували подальші шляхи надання всебічної підтримки України з боку «Великої сімки» та Євросоюзу у впровадженні реформ", залишається лише здогадуватись та питати себе: "А чи не завіваються вони над нами"?
Одним словом: все сталося за формулою: говорили, балакали - сіли та й заплакали. І поки ми будемо терпіти такі знущання? Доки не почнемо вимагати від можновладців України надати чинності законам, перелік яких є в статті за останнім посиланням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий