среда, 26 апреля 2017 г.

ЧИ ДОВГО ЩЕ БУДЕМО ТЕРПІТИ НЕДОЛУГИЙ УРЯД ГРОЙСМАНА?


Як повідомляє канал тб "24": "Українська компанія "Луганське енергетичне об'єднання" в ніч на 25 квітня вимкнула світло для терористичної "ЛНР" за вказівкою уряду. Причина – кількамільярдні борги." - https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15ba61e71799ff10.
В цьому повідомленні, як в краплині відбивається море, відбилася вся недолугість уряду Гройсмана. Таке враження, що урядовцями в Україні працюють сьогодні цілковиті нездари. Замість того, щоб зорганізувати переселення всіх, хто бажає з "ДНР" і "ЛНР" на підконтрольні уряду території і припинити будь-яке спілкування з "ДНР" і "ЛНР", крім акту повної капітуляції бандитів, уряд продовжує знущання над громадянами, які стали заручниками банд, які діють на Донбасі.
Вже з наведеної аргументації недолугості уряду Гройсмана випливає необхідність його негайної відставки, а, з врахуванням досвіду призначення попередніх урядів, маємо вимагати від ВРУ вдатися до наступного порядку призначення нового Кабінету міністрів України:
- провести конкурс урядових програм розвитку країни;
- авторові програми, яка перемогла на зазначеному конкурсі, доручити сформувати Кабінет міністрів України;
- ВРУ голосуванням затвердити програму, яка перемогла на зазначеному конкурсі, як програму уряду, і склад Кабінету міністрів України, сформований зазначеним чином.

Комментариев нет:

Отправить комментарий