вторник, 28 февраля 2017 г.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ КЕРІВНИЦТВУ ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ: БПП «Солидарность», "Народний фронт", "Опозиційний блок", "Об'єднання "САМОПОМІЧ", Радикальна партія Олега Ляшка, "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", ВО "Свобода", …


Шановні політичні провідники Українського суспільства!
Пішов третій рік, як олігархи згуртовані в ПР і КПУ затіяли бузу на сході і півдні України. "Але і наявність самої бузи, і висунуті бузотерами недолугі вимоги дозволяють путлеру і Ко підло скористатися ними для вирішення питання про задоволення власних забаганок, зокрема, встановлювати бажаний їм правопорядок в інших (не в РФ) країнах. путлер і Ко надсилають до України із завданнями очолити бузу офіцерів ГРУ та ФСБ РФ і буза швидко виходить з-під контролю її організаторів і переростає в збройне протистояння, яке путлерівськая пропаганда всіляко намагається видати за громадянську війну в Україні, не забуваючи при цьому вказувати Україні зовнішньополітичний курс, якого вона чомусь повинна дотримуватися. Саме так олігархічне угрупування, політично уособлене в ПР і КПУ, принесло на власних плечах війну в Україну." - http://sociologiyau.blogspot.com/2017/01/25.html. В цій війні Збройним Силам України протистоять бандити = незаконні збройні формування, які воюють "за брудні корисливі інтереси керівництва РФ, зброєю РФ, під керівництвом офіцерів ГРУ і ФСБ РФ, за участю кадирівців і козачків засланих з РФ, а з серпня 2014 року і при безпосередній участі підрозділів армії РФ і найманців, завербованих і підготовлених в РФ та засланих в Україну з РФ. Звичайно, все це не є масовим вторгненням армії РФ в Україну, а саме його наявність є головною юридичною ознакою війни РФ проти України. Але з іншого боку, чим же ще є всі перелічені дії РФ, як не війною РФ проти України шулерськими засобами?" - http://sociologiyau.blogspot.com/2017/01/blog-post_179.html. І кінця цій війні не видно тому, що зовнішня і внутрішня політика керівництвом нашої держави здійснюється мляво і безініціативно.
Аби надати діям керівництва держави потужного імпульсу в напрямку наближення миру в Україні, пропоную вам ознайомитись зі статтею "МІНСЬКІ ДОМОВЛЕНОСТІ – ЦЕ ГЛУХИЙ КУТ ЧИ НІ?" - http://sociologiyau.blogspot.com/2017/02/blog-post_16.html, та в разі згоди із зазначеними в ній вимогами організувати підписання петиції, яка розташована за адресою: https://petition.president.gov.ua/petition/34037!
1.03.2017.  З повагою, Олександр Миколайович Соколов.

Комментариев нет:

Отправить комментарий