пятница, 24 марта 2017 г.

ЗНОВ ЗАПРЯГАЮТЬ ВОЗА ПОПЕРЕДУ КОНЯ (ПОРОШЕНКО АНОНСУВАВ ВЕЛИКУ РЕФОРМУ СБУ).

НЕВДАЛИЙ ЗАПРЯГАЧ

Ще ніхто не встановив, що СБУ потребує саме реформування , а не змін якогось іншого роду, а вітчизняні "великі" реформатори вже оголосили, що "Рада національної безпеки та оборони України незабаром розгляне Концепцію реформування Служби безпеки України". Не важко уявити, як довго працював би лікар, який ще не діагностував людину, а вже розглядає план проведення операції. І аби ж тільки так недолуго концепції розглядали, а тож таким чином отримані концепції вони ще й намагаються втілити.
Одним словом, наші "великі" реформатори, як діти малі, бавляться в реформи з пихатим виглядом в той час, коли країна вже захлинається без проведення об'єктив необхідних їй для переходу в стан сталого позитивного розвитку реформ (http://sociologiyau.blogspot.com/2017/01/25.html). Якщо не приведемо до тями або не змінимо цих горе-реформаторів на справжніх, то будемо жити так само погано, як живемо, або ще гірше!

2 комментария:

  1. Та они реформами называют фиговые листочки для прикрытия коррупции! - Какие реформы? - все бла-бла-бла!
    Смести всех к одной матери....

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Вони називають, бо ми дозволяємо, а не вимагаємо здійснення тих реформ, які перелічені в статті за посиланням: http://sociologiyau.blogspot.com/2017/01/25.html

      Удалить