понедельник, 4 декабря 2017 г.

ЧОМУ ПОСМІЛИВІШАЛИ МЕРЗОТНІ МУРАЄВИ?

ПОРТРЕТ "СПРАВЖНЬОГО" ПОЛІТИКА,
ДЛЯ ЯКОГО ВСІ - ЦЕ ОКРЕМІ ЗМІ РФ

 Вмотивована відповідь на питання заголовку статті мені очевидна: «Через відсутність в Україні реформ, об'єктивно необхідних їй для виходу на шлях сталого зростання». На жаль, ця відповідь не є очевидною переважній більшості можновладців, журналістів і громадян. Мені вже неодноразово доводилося роз'яснювати, що Україна, аби змінити тупцювання на місці на жвавий марш шляхом сталого зростання, має здійснити об'єктивно необхідні для тої зміни реформи: http://sociologiyau.blogspot.com/2017/11/blog-post.html. На жаль, можновладцями України і до цього часу навіть і не оголошено про намір здійснити зазначені реформи. Натомість маємо якусь безглузду їх метушню, яку вони чомусь називають реформами. Наслідком саме цієї метушні маємо продовження тупцювання України на місці і зміну потявкування мерзотного Мураєва на його ж гучну заяву: "Где я был во время Майдана? В Киеве. Я не считаю, что это была революция — это был государственный переворот":  https://rian.com.ua/video/20171130/1029918099/skandal-evromaydan-revolucia-dostoinstva-video.html.
Так, дійсно, події в Україні, які увійшли в політичну лексику під назвою «Революція гідності» насправді революцією, швидкою радикальною зміною системи суспільних відносин, на жаль, не стали. Причини цього також мною виявлені: http://sociologiyau.blogspot.com/2017/01/2.htm. Але жодна з тих причин не є підставою вважати, що в Україні на початку 2014 року відбувся державний переворот. То, що ж дозволило мерзотному Мураєву сказати: "Я не считаю, что это была революция — это был государственный переворот"?
Мураєв, як громадянин України має право вважати все, що йому заманеться, але він має і обов'язок нести відповідальність за свідоме поширення неправдивої інформації, яке може привести і вже привело на Донбасі, до людських жертв і значних матеріальних втрат. Саме до такої «інформації» належить, зокрема, і твердження про державний переворот в Україні на початку 2014 року.
Тим, хто введений в оману недолугим пропагандистом Мураєвим, здатним лише бездумно повторювати абракадабру путлера, повідомляю: "Державним переворотом є незаконне набуття влади". Якщо Мураєв має докази здійснення державного перевороту в Україні на початку 2014 року, то йому варто не по каналах брехливою пропагандою займатися, а з тими доказами письмово звертатися в прокуратуру з вимогою відкрити кримінальне провадження, бо в протилежному випадку він є співучасником державного перевороту в Україні на початку 2014 року. Вже цих зауважень достатньо, аби збагнути те, наскільки мерзотною особою є Мураєв.
Не кращим, а ще гіршим він стає від того, що вимагає дострокових виборів. Вимога дострокових виборів опозиційних політиків є суспільно позитивною лише в одному випадку: коли політична сила, якій ті політики належать має програму розвитку країни, а всі її зусилля по реалізації тої програми є марними. Чи має політична сила, якій належить Мураєв, програму розвитку країни? Очевидна відповідь - "Ні". Така програма політичною силою, якій належить Мураєв, не оприлюднена і жодної вимоги з тої програми навіть не оголошено, не говорячи вже про розгортання боротьби за її втілення. Є лише дурнуваті вимоги "федералізації України" і "введення в Україні другої (російської) державної мови", які вмотивовані лише безглуздим бажанням того, щоб росіяни почували себе в Україні так, наче вони живуть в РФ. А на питання, - "Чому ці вимоги є дурнуватими?" - я вже відповідав раніше: http://sociologiyau.blogspot.com/2017/01/blog-post_14.html.
Отже, маємо достатньо підстав аби вважати Мураєва мерзотою. На захист цієї мерзоти кинувся "великий" фахівець з питань життя суспільства Червоненко Є. А.: https://www.youtube.com/watch?v=Qj6SXOu7qpI з 19:35. Забувши про заяви очильників уряду Януковича-Азарова в грудні 2013 року про те, що Україна знаходиться на грані банкрутства, і навмисно випустивши з поля зору те, що наслідки в економіці країн значно віддалені від причин, цей «фахівець» не закликав здійснити об'єктивно необхідні Україні реформи, а закликав виправити стан економіки тим, що надати владні повноваження творити більшість і уряд достойним спадкоємцям бажань уряду Януковича-Азарова. Цей «фахівець» добалакався до того, що навіть не помітив, як закликав нас повернути зв'язки з РФ, які, за його ж словами, ми втратили через те, що РФ побудувала в себе заводи, які замістили наші.
На всі ці вибрики мураївців горе-патріоти відповіли заблокуванням приміщення каналу "NewsONE", замість того, щоб звернутися до суду с позовом до каналу "NewsONE" за поширення ним недостовірної інформації, яке призвело до людських жертв і значних матеріальних втрат.
Таким чином, бачимо, що ледь не напряму пов'язані сміливість мерзотних мураєвих і відсутність в Україні здійснення об'єктивно необхідних їй реформ: відсутність реформ призводить до продовження тупцювання України на місці, а тупцювання України на місці дозволяє мерзотним мураєвим, спекулюючи на цьому, сміливішати аж до закликів надати їм владних повноважень. Невже знов знайдуться громадяни України, які повірять мерзотним мураєвим і їх закликам, та проголосують за політичні партії, які не мають програми розвитку України!?

3 комментария:

  1. Этот комментарий был удален администратором блога.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Unknown, в моєму блозі не було і не буде нацистських висловлювань! Тому або ви до 23:30, 7.12.2017 приберете цей ваш коментар, або це зроблю я.

      Удалить
  2. Чей мальчик Жека Мураев?
    http://cenzoriv.net/index.php?name=news&op=readfull&news=11094

    ОтветитьУдалить