четверг, 26 января 2017 г.

ЯКЕ ЇХАЛО, ТАКЕ І ЗДИБАЛО! (ЩЕ РАЗ ПРО ЗМІСТ І УЧАСНИКІВ БУЗИ НА СХОДІ І ПІВДНІ УКРАЇНИ)


Не важко помітити серед учасників бузи на сході і півдні України значну кількість наволочі, сволоти і мерзоти з регіонів нашої країни і з РФ. Бандюги і політичні невдахи, кримінальні рецидивісти і психопати, насильники і аферисти, увесь цей непотріб  під керівництвом російських спецслужб і при активній допомозі виродків чеченців  Кадирова, вірмен і ряджених придурків-козаків, "облаштовує" своє майбутнє, яке путлер назвав «Новоросією». Це стало можливим через наступні події.

Янукович, зрозумівши, що навіть виконання домовленостей з опозиційними лідерами гарантують йому нари і втрату награбованого, тікає з країни. Меншість ВРУ перетворюється на більшість завдяки частині самої ПР і тим, хто насильно був пристебнутий до фракції ПР. Після чого ПееРівські бізнесмени-можновладці, передбачаючи пов'язаний з цими змінами перерозподіл бізнесів і владних можливостей, затівають на півдні і сході України бузу з безглуздими для переважної більшості громадян вимогами федералізації і державної двомовності (дивисьhttp://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3347316/).

Цими обставинами не оминув скористатися путлер і буза, організована й керована ПееРівськіми бізнесменами-можновладцями за ради збереження їх можливості грабувати хоча б території південного сходу України, виходить з під контролю цих політиканів. Поряд з цим на бузу, як на будь-яке лайно злітається усілякий непотріб, що додатково зменшує керованість бузою ПееРівськіми бізнесменами-можновладцями.

Як тільки ПееРівські бізнесмени-можновладці усвідомили втрату цієї керованості і її причини, у них з’являється спільний з центральною владою ворог і спільне завдання його нейтралізації в бузі на сході і півдні України. Але нейтралізувати путлера = покінчити з бузою на півдні і сході (http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3373257/).

Очевидно, що цієї нейтралізації можна досягти через АТО і гарантії ПееРівським бізнесменам-можновладцям збереження їх бізнесу. Але єдиною такою об’єктивною гарантією може бути лише демократизація країни і в першу чергу поява
 незалежного суду, тобто суду, всіх суддів якого кожні п’ять років обирає і відкликає у будь-який час народ. Тут маємо збіг потрібних ПееРівським бізнесменам-можновладцям гарантій і реформ, об’єктивно необхідних Україні, аби мати позитивний розвиток. Чи скористаються таким збігом політики? Побачимо …

Вперше опубликовано: 7 июня 2014, http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3375065/

Комментариев нет:

Отправить комментарий