пятница, 27 января 2017 г.

ТАК ПЕРЕМОЖЕМО!


«З вовками жити по-вовчому вити»
Не видно кінця суперечкам про можливість військової перемоги українського війська над незаконними збройними формуваннями = бандитами, які є громадянами України і РФ та керуються офіцерами ГРУ і ФСБ РФ. Головним витоком безкінечності цієї суперечки є різне бачення її учасниками шляхів досягнення перемоги українського війська. Ті, що вважають зазначену перемогу не можливою, уявляють її досягнення через майже одночасний наступ по всьому фронту. А їх опоненти виходять з бойового духу військ. І не можливо собі уявити, ту позицію, яка здатна привести цих учасників суперечки до спільної думки, хоча кожна з сторін має свій гран правильного розуміння дійсного стану справ.

Прихильники неможливості перемоги України аргументують власну думку дійсною суттєвою кількісною перевагою військ РФ над військами України, але не враховують обмеженість лінії фронту та ідеологічну неготовність РФ перейти до прямої агресії на всьому кордоні між Україною та РФ, з огляду на міжнародні застереження для РФ. Натомість, опоненти прихильників цієї неможливості не пропонують ніяких інших стратегій і тактик, крім одночасного наступу по всьому фронту.

Таким чином, очевидною стає необхідність вироблення якоїсь третьої точки зору на стратегію і тактику дій українського війська та їх внутрішню і зовнішню політичну забезпеченість.

На розсуд читачів виноситься наступний алгоритм дій керівництва України і її армії:
- Оголошення ультиматуму: «В разі не виконання Мінськ-2, по підрозділах які обстрілюють позиції ЗСУ буде відкриватися вогонь на знищення»;
- Використовуючи оголошений ультиматум захоплювати населені пункти скрізь, але в першу чергу вздовж кордону на ширину 100 км від кордону, стискаючи кільце фронту до кордону з РФ.

Це буде гібридна війна за нашими правилами. Напевне, що на перемоги на малих ділянках Україна спроможна, як СРСР спромігся у грудні 1941 року під Москвою, а з малих перемог народиться велика повна перемога України над бандитами на її території. Така перемога стає можливою ще й тому, що РФ неодноразовими заявами про відсутність її військ загнала себе в неможливість виправдовувати відкриту агресію власних військ. Окремо варто зазначити, що пропонована стратегія і тактика дій для перемоги України в гібридній війні з РФ даватиме Україні такі самі прямі докази присутності військ РФ, які Україна отримала нещодавно, захопивши двох військових ГРУ ГШ РФ. Одним словом, маємо все необхідне (стратегію і тактику дій керівництва України і її армії), аби стверджувати:

Так переможемо!На Донбасі і в Криму!
Вперше опубліковано: 30 травня 2015,  http://espreso.tv/blogs/2015/05/30/tak_peremozhemo

Комментариев нет:

Отправить комментарий