суббота, 28 января 2017 г.

ВСЕ СТАЛОСЯ, ЯК ГАДАЛОСЯ. (АНТИКОРУПЦІЙНИЙ ФОРУМ ПРОДОВЖУЄ ЙТИ ШЛЯХОМ БОРОТЬБИ С КОРУПЦІОНЕРАМИ)

В ТО, ЧТО АНТИКОРРУПЦИОННЫЙ
ФОРУМ ИДЁТ ПРАВИЛЬНЫМ ПУТЁМ!

Вчора вранці ще можна було гадати, яким з двох шляхів піде боротьба з корупцією після Харківського Антикорупційного форуму (http://politiko.ua/blogpost131872). Але вже ввечері сам Харківського Антикорупційного форуму дав однозначну відповідь: «Боротьба з корупціонерами продовжиться, а боротьба з корупцією так і не почнеться».
Все відбувалося, як і передбачалося. В залі повнісінько людей, які обговорюють все, що завгодно, тільки не шляхи, якими буде йти дали Антикорупційний форум: «Продовжить йти шляхом боротьби з корупціонерами або започаткує ходу шляхом боротьби з корупцією». Присутні представники ЗМІ вважають, що боротьба з корупціонерами і є боротьбою із самою корупцією, що дозволяє надійно передбачити глибину висвітлення ними змісту того, що відбувається. Ті, що виступають на сцені майже не цікавляться різницею між боротьбою з корупціонерами і боротьбою з корупцією.
Все це є достатніми доказами того, що, нажаль, Харківський Антикорупційного форум, який міг змінити шлях ходи форуму, так і не зробив того.
Вперше опубліковано: 19 января 2016, http://politiko.ua/blogpost131909

Комментариев нет:

Отправить комментарий