суббота, 28 января 2017 г.

ДОВГЕ МОВЧАННЯ ВОВЧАРИ. Чому? (КІНЕЦЬ ПУЛЕРУ)

КІНЕЦЬ ПУТЛЕРУ

31 жовтня 2015 року над Синайським півостровом було підірвано літак РФ. Про цю подію путлер зберігає мовчання до пізнього вечора 16 листопада 2015, коли на нараді в Кремлі нарешті висловлюється про підірваний літак РФ. У чому ж причина такого тривалого мовчання «хороброго» приборкувача бандерлогів? Чи не в тому, що він напаскудив, а потім трусився і вичікував гадаючи: «Буду чи не буду викритим»? А коли прийшла впевненість в тому, що викриття вкрай малоймовірно, тоді путлер звільнився від тягаря мовчання.
Це припущення небезпідставне хоча б тому, що ми маємо справу з путлером, за плечима якого довгий список брудних оборудок, починаючи з КГБешної служби в ГДР і закінчуючи абсолютно свіжими міжнародними гидотами, участь спецслужб РФ в яких ще не доведено. Але бандит вгадується за почерком, і щоб виявити закономірність (бандитський почерк) досить згадати лише кілька останніх брудних оборудок:- вибухи житлових будинків у містах Буйнакськ, Москва і Волгодонськ 4 – 16 вересня 1999 року і контр терористична операція на території Чечні з 7 серпня 1999 року по 2000 рік включно;- шулерські анексія Криму і ведення війни на Донбасі проти України;- літак РФ, підірваний над Синайським півостровом 31 жовтня 2015 року і теракти в Парижі 13 листопада 2015 року, після яких 16 листопада 2015 Кемерон погодився з пропозицією путлера про спільну боротьбу з тероризмом, і ввечері того ж дня звільнення путлера від тягаря мовчання, яке розпочалося 31 жовтня 2015.
Одним словом, весь цивілізований світ, щоб не стати знаряддям у руках дикуна-путлера, повинен якомога менше мати спільних справ з ним і продовжувати санкції проти РФ до заміни путлера і зовнішньополітичного курсу країни!
Вперше опубліковано: 20 листопаду 2015, http://politiko.ua/blogpost130364

Комментариев нет:

Отправить комментарий