четверг, 26 января 2017 г.

НЕГАТИВИ РЕПРИВАТИЗАЦІЇ В УКРАЇНІ


ЦЕ ГАСЛО
 приватизації,  коли відбирають у всіх і розподіляють серед не багатьох;
– реприватизації, коли відбирають в не багатьох і віддають всім.

Повідомлялося, що "В Украине намечается реприватизация" - http://reukraine.blogspot.com/2015/03/blog-post_634.html Але варто чи ні навіть намічати реприватизацію? Відповідаючи на це питання варто враховувати наступне!
Після втечі Януковича ПееРівські і КПУшні бізнесмени-можновладці півдня і сходу України з метою захистити власне майно й посади від зазіхань нової більшості у владі затівають в своїх регіонах бузу. Саме бузу, бо вимоги учасників подій (http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3347316/) не просто неадекватні їх діям, а безглузді: захоплення будівель МВС і СБУ починається до відмови задовольнити вимоги бузотерів і продовжується після згоди задовольнити і часткового задоволення їх вимог. Але і наявність самої бузи і висунуті бузотерами вимоги дозволяють путлеру скористатися ними для вирішення питання про задоволення власних забаганок, зокрема, встановлення бажаного йому правопорядку в інших (не в РФ) країнах. Пулером і Ко до України спрямовуються із завданнями очолити бузу офіцери ГРУ і ФСБ і буза швидко виходить з під контролю її організаторів і переростає у збройне протистояння, яке путлерівська пропаганда всіляко намагається видати за громадянську війну в Україні. А насправді, в нашій спільної хати - Україна бандити воюють проти урядових військ за брудні корисні інтереси керівництва РФ зброєю РФ, під керівництвом офіцерів ГРУ і ФСБ РФ, за участі козачків засланих та при вогневій підтримці та за безпосередньої участі військ РФ. Так, війна не притаманна природі цивілізованої людини. Але як інакше позбутися бандитів в нашій хаті?

Тож, як бачимо, питання зміні власника майна в сучасних українських умовах може легко перерости у збройне протистояння, користі від якого переважній більшості громадян України не має. Таким чином, питання реприватизації сьогодні в Україні має лише одне позитивне рішення: вона відбувається за добровільної згоди власника майна.

Вперше опубліковано: 1 квітня 2015, http://politiko.ua/blogpost124203

Комментариев нет:

Отправить комментарий