суббота, 28 января 2017 г.

ЧАРІВНИКИ-НЕДОУКИ? (ПРО НАС, НАШИХ СЬОГОДНІШНІХ НАЧАЛЬНИКІВ НАД НАРОДОМ І МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ.)


Питання заголовку цієї статті виникло, коли читав написане  В. ... Шевчуком (http://retrans24.blogspot.com/2015/08/blog-post_87.html). Не можливо не погодитись зі зробленим наприкінці тої статті прогнозом: "уже есть очень дружелюбные и ответственные полицейские (за нашими традиціями, лише до іноземців "дружелюбные и ответственные" – О. М.). Скоро подтянется(європейська – О. М) таможня. Американцы и британцы натренируют армию (професійно воювати і зі своїм народом – О. М.). Затем построят эффективную банковскую систему, пустят все крупные транспортные и логистические компании. Снимут мораторий на продажу земли. Вот в этом и заключается будущее Украины". Реалії сьогодення, "реформаторські" дії можновладців України очевидно доводять, що все станеться саме так, як прогнозовано.
Але так станеться, якщо нічого не будемо робити, крім виконання заклику В. ... Шевчука, – "Так что – учим английский язык, украинцы"! Тоді наші сьогоднішні начальники над народом (гройсмани, порошенкияценюки, ...) замість того, щоб перетворитися на слуг народу, продовжать називати реформами те, що ними не є (http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3488077/) та під цей галас силою насаджувати прогнозоване та вигідне їм і "золотому мільярду". Але порятунок від такого "щасливого" майбутнього переважної більшості громадян України в їх руках! Якщо ця більшість разом з вивченням англійської мови буде наполегливо домагатися і зможе домогтися проведення об'єктивно необхідних Україні, реформ (http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3543078/), то отримає свободу, заможність та впевненість у завтрашньому дні!
Таким чином, або переважна більшість громадян України вчить англійську мову і дозволяє можновладцям перетворити Україну на країну, яка плентається в хвості світового прогресу, або ця більшість разом з вивченням англійської мови зможе домогтися проведення об'єктивно необхідних Україні реформ, що перетворить країну на світового лідера (http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3543078/), який власним прикладом змінить мапу "світового уряду"!  Таким є мій прогноз для України.
Вперше опубліковано: 29 августа 2015, http://politiko.ua/blogpost128242

Комментариев нет:

Отправить комментарий