суббота, 28 января 2017 г.

УРЯД ОПРИЛЮДНИВ ПЛАН ДІЙ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ (КРАЩЕ Б ВІН ТОГО НЕ РОБИВ)


Відомо, але не всім, що план дій Кабінету Міністрів (http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248890553&cat_id=244274130) - це складова частина урядової програми розвитку країни. Зокрема це не відомо Кабінету Міністрів України під орудою Яценюка. Аби було відомо, то вони б не оприлюднювали б лише сам план дій Кабінету Міністрів хоча б тому, що залишається без відповіді питання : "Чому саме ці дії і саме в такій послідовності має намір здійснити Кабінет Міністрів"?
Більш того, те що Кабінет Міністрів, очолюваний Яценюком, назвав планом дій, в дійсності є примітивним переліком напрямків діяльності Кабінету Міністрів з достатньо частим повтором одного й того ж напрямку. В цьому переліку знов реформою називається те, що нею ніколи не було і не є. Знов, зокрема, до реформування поліції віднесено "61. Атестування поліцейських", "62. Забезпечення функціонування всіх підрозділів патрульної поліції", "63. Запровадження системи відео- та фото- фіксації порушень Правил дорожнього руху", ... Але не має передачі під контроль громадян діяльності керівництва міліції. Тобто знов є бажання безглуздо розтринькувати кошти платників податків на постанову димової завіси над відсутністю реформ, яких об'єктивно потребує Україна.
Відтак, оскільки - НЕ ПРОВЕДЕННЯ РЕФОРМ В КРАЇНІ, ЯКА БЕЗ НИХ ЗАХЛИНАЄТЬСЯ, Є ЗЛОЧИНОМ ПРОТИ НАРОДУ ТОЇ КРАЇНИ!" - то, як і до оприлюднення того, що Кабінет Міністрів, очолюваний Яценюком, назвав планом дій, залишається єдиний реалістичний шлях швидкого виходу з ситуації, яку маємо (http://politiko.ua/blogpost132357): 
- негайно протягом тижня провести конкурс урядових програм і автору, програма якого перемогла, надати право формувати уряд; 
- під цю пропозицію зібрати підписи депутатів ВРУ за проведення позачергового засідання ВРУ з наміром творення нової коаліції навколо тої програми і зміни уряду!
Таким чином, головна вимога сьогоднішнього дня від всіх громадян України до можновладців: "Негайно протягом тижня провести конкурс урядових програм і автору, програма якого перемогла, надати право формувати уряд"!
Вперше опубліковано: 16 марта 2016, http://politiko.ua/blogpost133646

Комментариев нет:

Отправить комментарий