четверг, 26 января 2017 г.

ЗВЕРНЕННЯ ФІРТАШІВ І ДІЇ ПОРОШЕНКА (ПРО НАЙКОРОТШИЙ ШЛЯХ ДО МИРУ)

НАЙКОРОТШИЙ ШЛЯХ ДО ЗГОДИ – ДАТИ
УЧАСНИКУ ПЕРЕМОВИН ТЕ, ЩО ВІН БАЖАЄ!

14.06.2014 опубліковано (http://www.dtek.com/ru/media-centre/press-releases/details/obrasshenie-kompanii-dtek-k-prezidentu-ukraini-petru-poroshenko-v-svjazi-s-situatsiej-slozhivshejsja-v-luganskoj-i-donetskoj-oblastjakh#.U52WKXYrcwq) «Обращение компании ДТЭК к Президенту Украины Петру Порошенко в связи с ситуацией, сложившейся в Луганской и Донецкой областях». Це звернення викликало наступні думки.

Невже комусь після цього звернення необхідні ще якісь докази правильності визначення причин і рушійних сил бузи на півдні і сході країни, яка вийшла з під контролю тих сил, які її розпочали, завдяки втручанню путлера і переросла у війну між Україною та керованим путлером людським непотребом?
(http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3375065/).

Там же вказано на найкоротший шлях до миру, якого бажає Фірташ і подібні до нього ПееРівські бізнесмени-можновладці. Тому не має великого сенсу Порошенку їхати на Донбас, а достатньо запросити на перемовини в Київ ПееРівських бізнесменів-можновладців. Так варто вчинити ще й тому, що ними вказані абсолютно достатні публічні причини такого запрошення: 
«Когда милиция и власти на местах зачастую беспомощны, жители идут к директорам градообразующих предприятий. Фактически, наши руководители становятся точкой опоры в городе: организовывают патрулирование улиц, помощь беженцам, вывоз детей, доставку воды, бурение артезианских скважин».

Вперше опубліковано: 15 июня 2014, http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3378552/

Комментариев нет:

Отправить комментарий