суббота, 28 января 2017 г.

Є НОВИЙ ПРЕЗИДЕНТ ЕВА (А НОВИХ РІШЕНЬ ПРОБЛЕМ УКРАЇНИ НЕ МАЄ!? - http://www.eurointegration.com.ua/interview/2015/12/8/7041928/)


– Коли європейський бізнес повірить обіцянкам українських реформаторів і що для цього треба зробити?
– Аби дати правильну відповідь, слід виправити питання: "Коли європейський бізнес повірить обіцянкам українських "реформаторів" і що для цього треба зробити"? Для цього слід або замінити, або перетворити "реформаторів" на реформаторів і вони здійснять реформи об'єктивно потрібні Україні для виходу на шлях сталого позитивного розвитку, і цей вихід викличе віру європейського бізнесу та й не тільки його.

 – Новий президент EBA: "Немає явних причин, щоби бізнес сказав – завтра Україна процвітатиме".
– І тут, аби дати правильну відповідь на закид нового президента EBA, слід уточнити його твердження: "Я не бачу явних причин, щоби бізнес сказав – завтра Україна процвітатиме". Такі причини першими бачать не бізнесмени, а соціологи. Тож, аби їх побачити слід звернутися до соціологів, які ще позавчора визначили причини більш ніж 20-літньої стагнації України і засоби її переходу до сталого позитивного розвитку (див., на приклад, - http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3598920/).

 Таким чином, маємо нового президента EBA, але стару проблему України: не ті й не так вирішують проблеми її розвитку.

Вперше опубліковано: 9 декабря 2015, http://politiko.ua/blogpost130745

Комментариев нет:

Отправить комментарий