пятница, 27 января 2017 г.

ВИ ПРОСИЛИ - МИ ПОВІДОМИЛИ (ДУМКИ З ПРИВОДУ ПУБЛІКАЦИИ Ж. ... ЧЕРНЕГА (https://www.facebook.com/ANNAANNA1012/posts/10205468948497810)


Головна відповідь на питання - "що робити?" - http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3543078/ 
«Сьогодні Україна опинилася перед необхідністю здійснення "революції згори"»? Якщо "революція згори" розуміти, як якісь суспільні зміни під проводом політичної сили, а "революція знизу" – як бунт безглуздий і кривавий, то так написане вами має рацію. 
«Реформи проводяться …»? Так, якісь зміні в Україні мають місце, але ці зміні не є реформами (http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3518501/) і не є тими реформами, які об'єктивно потрібні Україні, тобто здатні перевести її в стан позитивного розвитку. 

Яку саме систему (травлення чи економічну, чи ще якусь) і на яку (систему загального харчуванням - на систему роздільного харчування) «"Революція згори" насамперед покликана змінити»? 
«Реформи можуть бути елементом популізму, "революція згори" – ніколи»? Чому? 

«Наслідки реформ … громадянської мужності». Чому?
 
«Реформи можуть … оперативні моменти»? Перейдіть за посиланням першого абзацу і знайдіть там хоч одну болючу для більшості громадян реформу! Якщо знайдете, то повідомте!
 
«Говорити і робити непопулярні речі … на благо людей». Щось, на благо людей, може бути непопулярним лише за умови відсутності роз'яснень того, що благо певного змісту буде.
 
«Але на даному етапі наші "верхи" не хочуть нічого кардинально міняти …»? «"верхи" не» хочуть чи ще щось їм заважає? Відповідь – http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3488077/
 
«Ми багато говоримо, ... Виходить замкнуте коло»? Так, доки його не розірве якась політична сила, наприклад ВГО "Майдан", але за умови, що Віче збирається не тільки для обговорення, а й для прийняття рішень, для надання доручення довести прийняті рішення до можновладців та для контролю виконання прийнятих на попередніх Віче рішень. Щоб все це робилося на системній основі, було утворено всеукраїнську громадську організацію (ВГО) "Майдан", та передбачалося створення, реєстрацію у відповідних управліннях юстиції осередків ВГО "Майдан". Лише за умови того, що Віче - є формою зборів осередків і всього ВГО "Майдан" та діє в повному обсязі (обговорення, прийняття рішень, контроль виконання рішень попередніх Віче) матимемо підстави сподіватися на ефективність діяльності Віче і ВГО "Майдан". Сьогодні Віче щонайменше необхідно приймати вимогу до можновладців про негайне втілення в життя законів, перелік яких знаходиться за адресою: http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3543078/, бо «Наше буття може змінитися завдяки» наданню чинності зазначеним законам і ці зміни приведуть до свободи, заможності та впевненості в завтрашньому дні переважну більшість громадян України. 

«Очевидно, що Україна в умовах війни не витримає Майдану 3.0»? Якщо заради зміни можновладців без програми розвитку суспільства на таких саме без зазначеної програми, то навіщо втретє наступати на ті ж граблі? А якщо заради того, щоб домогтись від можновладців надання чинності зазначеним законам, то нічого й витримувати не доведеться!

«Починаємо прибирання з власної хати, до кожної … ради приведіть справжніх патріотів ... Йдіть у кожну хату, роздавайте листівки, напишіть разом програму розвитку … і розкажіть усім сусідам і знайомим, роздрукуйте на звичайних листах А4 листівки і донесіть до кожного ...ПОТРІБНО ПРАЦЮВАТИ З ЛЮДЬМИ ЗАДОВГО ДО ВИБОРІВ...». Додамо до цього лише те, що справжній патріот не той, що частіше за всіх та голосніше за всіх волає, – "Геть усіх!", – а той, хто пропонує ефективні програми розвитку суспільства та дієві методи їх втілення. 

Сподіваюсь, шановна, Жана …, що задовольнив ваше бажання, знати мою думку з приводу написаного вами?

Вперше опубліковано: 25 липня 2015,  http://politiko.ua/blogpost127449

Комментариев нет:

Отправить комментарий