пятница, 27 января 2017 г.

ПРО ЗАВЕРШЕННЯ ПРОТЕСТНОЇ ВАГІТНОСТІ СУСПІЛЬСТВА (Варіанти)

КОЛИ МОЖНОВЛАДЦІ  НЕ ДІЮТЬ
- ФОРМУЄМО ВИМОГИ
ТА СПРЯМОВУЄМО ЇХ ДО МОЖНОВЛАДЦІВ.
НЕ ЧУЮТЬ - "ПАЛІТЬ ШИНИ"! ПОЧУЛИ - ДОМОВТЕСЬ!
 


Протестні події в Єревані жваво обговорюються і порівнюються з їх станом в Україні, дивимось, наприклад.
Учасниками обговорення зазначається те, що українське суспільство очевидно вагітне протестом, але пологи ніяк не почнуться. З цього приводу варто сказати наступне.
Будь-який протест матиме силу, якщо він відбувається організовано. Організаційними центрами протестів, зазвичай, є політичні партії. Але в Україні вони демонструють таку власну слабкість та незрілість, що навіть нездатні бути організаційним центром протесту. Відтак протестний потенціал в Україні є високим, а протести не відбуваються. Така суспільна вагітність протестом може завершуватись передчасним викиднем безглуздим і кривавим, але може завершитись і своєчасними здоровими пологами, якщо якась з політичних партій поставить у центр власної діяльності певну програму розвитку суспільства, наприклад, таку.
Але, як показали події пленарного засідання ВРУ 2.07.2015, та й не тільки цього деня, провідні політичні партії України неспроможні поставити таку програму розвитку суспільства в центр власної політичної діяльності. То, чи варто голосувати за кандидатів цих партій на виборах, що мають відбутися восени  цього року, за прийнятим ними недолугим виборчим законом?!
Як за таких обставин обирати?
Якщо бажаєте найти правильну відповідь на це питання, то припиніть мислити штампами і точно визначіть зміст кожного вживаного вами слова. Все це дозволить вам позбавитись половини помилкових думок. Після цього в підсумку роздумів чітко окреслиться альтернатива: - або продовжуємо власними руками зберігати життя у меншому лайні; - або через можливе тернисте життя при правлінні більшого лайна, прорвемось до зірок нашого щастя. 
Іншими словами, або живемо в меншому лайні і не скиглимо, бо самі його обрали, або робимо все, щоб як можна більше людей не голосувало за лайно і через те не голосування і можливе тимчасове тернисте життя буде нам і нашим дітям щастя! А третього, як відомо, не дано.
Вперше опубліковано: 5 липня 2015,   http://espreso.tv/blogs/2015/07/05/pro_zavershennya_protestnoyi_vagitnosti_suspilstva

Комментариев нет:

Отправить комментарий