воскресенье, 29 января 2017 г.

ОБЄКТИВНА ПРАВДА ПОТРІБНА ВСІМ! (АБИ НЕ БЛУКАТИ ЛАБІРИНТАМИ МРАКОБІССЯ)


На ці роздуми мене наштовхнула публікація одного з моїх ФБ френдів, в якій він закликав так званих "ватників" припинити спілкування з ним на його ФБ сторінці. Я той заклик не підтримав і не підтримую з наступних міркувань.
По-перше, серед "ватників" є багато тих, хто щиро блукає лабіринтами мракобісся, створеними пропагандою Кисельових. Вже це є достатнім підґрунтям для звернення до знавців об'єктивної правди із закликом: "Не шкодуйте сил роз'яснювати "ватникам" хибність думок навіяних Кисельовими"! А щоб ваші роз'яснення були більш професійними, майте на увазі наступне.
Олігарх - це особа, яка одночасно є і бізнесменом і можновладцем. Відтак, наприклад, Коломойський олігархом не є. Він мільярдер? Так. Бізнесмен? Так. Але не можновладець, а відтак, він і не є олігархом.
На жаль, в головній своїй негативній частині радянський Союз не помер: створена в його часи бюрократична система державного правління імені Сталіна, успадкована пострадянськими країнами від СРСР і майже не змінилася і по цей день. Більш того, її існування суперечить капіталістичній економіці, а невирішеність цієї суперечності є витоком головної перепони розвиткові цих країн і додатковим, в порівнянні з розвинутими країнами, витоком корупції. Саме наявність зазначеної перепони є витоком понад 20-тирічної стагнації розвитку України та більшого, ніж в розвинутих країнах рівня корумпованості суспільства. Тому, головним витоком бід тих, хто бажає повернення в СРСР, є не те, що радянський Союз помер, а те, що його найбільш отруйна частина, яка призвела до так званої "перестройки", жива і до цих пір існує в майже незміненому вигляді. Отже, в СРСР не має сенсу повертатися, бо країна з невблаганністю об'єктивного закону знов отримає "перестройку" і всі наступні за нею "принади". А от добити СРСР, змінити його бюрократичну систему державного правління імені Сталіна на демократичну систему державного правління – це реальний шлях більшості громадян отримати життя значно краще ніж вони мали його в СРСР. І це теж слід роз'яснювати "ватникам", які щиро блукають лабіринтами мракобісся, створеними пропагандою Кисельових.
Окремого роз'яснення для "ватників" потребують події, які відбулися останнього десятиліття в Україні. Аби не повторюватись з розлогим описом тих подій і їх рушійних сил, раджу зацікавленим читачам перейти за посиланням до моєї статті: http://o-m-sokolov.blogspot.com/2016/08/25.html.
Підсумовуючи сказане, зазначимо наступне. На жаль, не перетинатися з "ватниками" іншим громадянам не можливо, бо, наприклад, ми з ними ходимо на одні й ті ж вибори, а там поряд з вже відомими пройдисвітами починають шикуватися нові політичні пройди: Мураєви, Бойки, Балашови, ... Тому, краще відкритий ідеологічний бій ніж страусяча політика, якщо бажаємо жити краще: http://o-m-sokolov.blogspot.com/2016/11/blog-post_12.html. Вести відкритий ідеологічний бій  доцільно ще і тому, що зброя Кисельових – це брехня, а наша зброя – це об'єктивна правда, яка потрібна не тільки "ватникам", які щиро заблукали в лабіринтах мракобісся, а й багатьом іншим громадянам України, аби вони могли свідомо вести переможну боротьбу за краще життя більшості громадян країни. Саме повернувши голову більшості громадян країни ззаду (від темного совкового минулого) наперед (в світле демократичне майбутнє), отримаємо все необхідне і достатнє для здійснення народної за участю і демократичної за метою революції, якої Україна об'єктивно потребує від часу останнього набуття нею незалежності: http://a-n-sokolov.blogspot.com/2016/03/blog-post_24.html.  
Очевидно, що зазначені завдання (повернути голови більшості громадян країни і здійснити народно-демократичну революцію) здатна виконати лише політична сила, центром якої є політична партія певної якості. Але, на жаль, кожна з політичних партій України настільки незріла, що навіть не поставила метою власної діяльності здійснення народно-демократичної революції. Відтак, маємо починати ходу до свободи, заможності і впевненості у завтрашньому дні переважної більшості громадян України з приведення до тями політичних партій України:http://o-m-sokolov.blogspot.com/2016/12/blog-post.html. От до чого сьогодні варто докладати зусиль, а не розтринькувати сили на відганяння від себе "ватників"!



Вперше опубліковано: 
26 грудня, http://o-m-sokolov.blogspot.com/2016/12/blog-post_26.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий