воскресенье, 29 января 2017 г.

ПРО ПЕРЕМОГИ НАД ЗАГАРБНИКАМИ І УСПІХИ В РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА (З ДІАЛОГІВ)


Г. С. Сковорода: "Ми переможемо лише тоді, коли усвідомимо, що за Україну треба не вмирати, а вбивати".
Олександр Миколайович: "Ми переможемо, коли не будемо допускати безкарних пострілів в бік урядового війська України!". http://o-m-sokolov.blogspot.com/2016/06/httpswwwfacebookcomvishyshkinposts28365.html
Volodymyr Kozlov: "Х... всё это! Мы победим только тогда когда действительно все вместе захотим победить. Одни воюют, другие торчат на джаз фестах, а третьим вообще насрать...".
Олександр Миколайович: "Аби хотінням хоч щось можна було зробити, то я б тільки те й робив, що чогось хотів, наприклад, аби ваш словниковий запас розширився настільки, що вам не було б необхідності вживати всього три слова, які зазвичай називають матюками.".
Volodymyr Kozlov: "Я матюкаюсь только в последнее время, потому что за происходящим уже нет сил наблюдать. Олександр, надеюсь Вы не забыли что такое хотеть и что после желания появляется действие?".
Олександр Миколайович: "Не даремні, ваші сподівання на те, що я "не забыли что такое хотеть и что после желания появляется" або ні "действие". Більш того, я пам'ятаю, що вирішення суспільних проблем прокладає собі шлях через синхронне хотіння багатьох громадян і їх одночасні організовані дії, що може бути досягнуто виключно діяльністю політичних сил.".
Volodymyr Kozlov: "возможно, а они думают про Украину или про свой популизм и набитые желудки?"
Олександр Миколайович: "Volodymyr Kozlov, та що ж ви все тільки скиглите про те, що не так і чого не має"? Спробуйте створити потрібну політичну силу, або хоча б закликайте до її створення, або робіть репост таких закликів! Робіть хоч щось корисне замість скиглення, від якого ніякої користі не вам не оточуючим! Аби всю енергію суспільних дій тих, хто лише скиглить, спрямувати на суспільно корисні дії, то Україна б вже давно перетворилася з країни майже суцільного скиглення, на країну небачених темпів розвитку, яка незабаром дожене і пережене найбільш розвинуті країни.



Вперше опубліковано: 20 липня 2016, http://o-m-sokolov.blogspot.com/2016/07/blog-post_20.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий