суббота, 28 января 2017 г.

НЕ ОБМЕЖЕНА ЗНАННЯМИ ПОВЕДІНКА – ПРЯМИЙ ШЛЯХ ДО ГАНЬБИ (днями путлер вирішив блиснути ерудицією - http://www.pravda.com.ua/rus/news/2016/01/26/7096713/no_code/#comments)

НЕМИНУЧІ НАСЛІДКИ ПРАВЛІННЯ "ЕРУДИТА"

Враження від цієї спроби таке: "путлер або приголомшливо безграмотний, або знахабнів настільки, що, не бентежачись, несе безпросвітну нісенітницю".
Згідно з нормами міжнародного права результатом державного перевороту (незаконного здобуття влади) є розрив правонаступництва між попередньою державою та новоствореною, а також так звана Tabula rasa (у перекладі з латині - чиста дошка) щодо всієї території колишньої держави. Ця дошка заповнюється юридично закріпленим визнанням нової держави іншими державами. Через таке визнання, зокрема, визначаються кордони нової держави. Наприклад, після жовтневого 1917 року перевороту в Російській Імперії західна межа нової держави РРФСР була визначена Брест-Литовським договором і проходила помітно східніше і північніше від її теперішнього стану. Одного цього вже повинно було вистачити путлеру, будь він досить освіченою людиною, для того, щоб не наговорити тих дурниць, про які повідомляє обговорювана стаття, починаючи з назви невідомої держави Росією і завершуючи голослівним твердженням про передачу Донбасу, тобто території з невизначеними межами. Але путлер невідомо чому і заради чого правильному розбору суті справи надав перевагу власній ганьбі. І так буває щоразу, якщо вибір варіанту поведінки не обмежений знаннями. Людину, яка веде себе таким чином, прийнято називати недоумком. Таким чином, маємо все необхідне і достатнє для того, щоб на путлера навісити заслужений ним ярлик: "Недоумок". Таким є підсумок, його спроби блиснути ерудицією.
Вперше опубліковано: 27 января 2016, http://politiko.ua/blogpost132142

Комментариев нет:

Отправить комментарий