суббота, 28 января 2017 г.

РОЗДУМИ НАД ПРОБЛЕМАМИ РЕФОРМ І ВОЕННОГО СТАНУ (за публікацією В. І. Шишкіна -https://www.facebook.com/vi.shyshkin/posts/283653408640458)

З ОДНОГО БОКУ АЛЕ З ДРУГОГО БОКУ
 





Шановний, Віктор Іванович, повністю погоджуюся з вами у тому, що пропоноване Порошенко і Ко, не є реформою судової гілки влади і, більш того, не є реформою, якої ця гілка влади потребує, аби стати незалежною та позбутися тих ганебних якостей, які вона сьогодні має. Але не можу з вами погодитись в питаннях реагування на ту погань, яку несе в нашу країну путлер.
Ви абсолютно правильно окреслили публічну позицію путлера по відношенню до воєнних подій на Донбасі. То, чому ж ви не враховуєте реагування путлера на оголошення воєнного стану в Україні? Невже для вас не є очевидним, що зазначене реагування буде продовженням окресленої вами позиції путлера!? А реакція путлера буде такою: "Україна оголосила РФ війну і тому РФ має право захищатися аж, до подолання будь-якого опору з боку України". Тож, не поспішайте звинувачувати в колабораціонізмі хоча б тому, що, як бачимо, підстав для такого звинувачення вас є більше. Хоча в решті решт, справа не в звинуваченнях, а в тому, як виходити з цього непростого становища?
На моє глибоке переконання розумний вихід існує і полягає в тому, що на виконання Мінських домовленостей необхідно примушувати бандитів = учасників незаконних збройних формувань до миру:
1. Оголосити бандитам ультиматум: "У відповідь на постріли в бік урядових військ України останніми буде відкриватися вогонь на знищення (саме на знищення, а не на враження);
2. Після знищення бандитів на території, з якої сталися постріли в бік урядових військ України, останні негайно займають звільнені території.
Сподіваюсь, що ви, як професійний юрист не бачите протиріч між Мінськими домовленостями і цими моїми пропозиціями. Більш того, згідно з Мінськими домовленостями вони повинні були бути виконані до 31 грудня 2015 року і не містили порядку їх пролонгації. Це я пишу для відповіді на звинувачення у зриві мінських домовленостей.
Окремо зауважу, що втілення моїх пропозицій дозволяє не тільки вирішити питання припинення війни на Донбасі, з виходом урядового війська на кордони України, але й проводити реформи, які потребують змін Конституції і є об'єктивно необхідними Україні, для виходу на шлях сталого позитивного розвитку. Зокрема, потрібною є і справжня судова реформа: http://o-m-sokolov.blogspot.com/2016/05/httpblogspravdacomuaauthorsdatsuk563c6d.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий