пятница, 20 января 2017 г.

"ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ МИКОЛА АЗАРОВ ЗАКЛИКАВ" (ПОРАДИ СТОРОННЬОГО)


"30.03.2012 | 15:14 Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ повідомив, що "Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров закликав громадські організації ретельно проаналізувати роботу Уряду щодо скорочення кількості адміністративних послуг ... За його словами ... "ми досить серйозно попрацювали по їх скороченню та впорядкування оплати цих послуг".

На жаль ця праця не спонукається якимись постійно діючими обставинами, а тому не існує гарантій системного повернення КМУ до зазначених питань. Таким чином, підсумком аналізу роботи Уряду щодо скорочення кількості адміністративних послуг ... є наступне. Урядом виконана певна робота по впорядкуванню адміністративних послуг та їх оплати. На жаль виконання цієї роботи не привело до знаходження і запровадження постійно діючих механізмів, спрямованих на постійне впорядкування адміністративних послуг та їх оплати.

На мою думку такий механізм міг би полягати в наступному. Утримання апарату надання адміністративних послуг і їх оплата є складовою частиною бюджету КМУ. Обсяг витрат КМУ визначається, як х % від загального обсягу доходів бюджету країни, який щорічно ухвалюється ВРУ. Такий механізм буде щорічно спонукати КМУ до пошуку внутрішніх резервів, а, отже, і до оптимізації кількості адміністративних послуг, апарату, що їх надає, та їх оплати."

Розміщено на Хроника Николай Азаров:
https://www.facebook.com/Nikolay.Azarov/posts/372339682806413

Вперше опубліковано:  1 апреля 2012,  http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3242678-premier-ministr-ukraina-mykola-azarov-zaklykav

Комментариев нет:

Отправить комментарий