среда, 25 января 2017 г.

НАМ СВОЄ РОБИТЬ! (ПРО ХОДУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ)


 Усі сили сталіністів в Україні та країн з бюрократичною системою правління імені Сталіна згуртувалися у священній травлі України, аби не допустити її зближення з Європейським Союзом. В хід ідуть будь-які засоби без обмежень: пропаганда відвертої і прикритої брехні, напівправди, політичний, економічний та ідеологічний тиск, шантаж керівництва країни, ... Невже, сталіністи вдаються до таких заходів з великої любові до народу України та для його блага? Але погані методи не слугують досягненню доброї мети. То чому ж і заради чого відбувається ця священна травля?

Аби дати не вигадану відповідь на поставлене питання варто дещо попередньо зауважити. Очевидними є дві мотивації до участі у священній травлі: благо народу і брудна зацікавленість, мати з тої участі матеріальний зиск. Ну, як дбають сталіністи про благо і дотримання прав людини для власних народів, достатньо виразно говорять місця їх країн в міжнародних рейтингах за цими показниками. Тож, не важко здогадатися, як вони дбатимуть про благо та дотримання прав людини для інших народів. А їх особистий зиск завжди біг далеко по переду блага народу та дотримання прав людини. Таким чином, очевидною відповіддю на поставлене питання є наступне: "Лише особистий зиск та зиск "бізнес еліт" є тим стимулом, який спонукає до участі у священній травлі України.

Що ж має робити народ і державне керівництво України за таких обставин? Перш за все пам'ятати, що будь-який союз капіталістичних країн є імперією, з усіма перевагами імперського центру і недоліками національних окраїн. Більш того, у будь-якому союзі ніхто нічого за спасибі Україні не дасть. Але Європейський Союз є більш демократичною імперією, ніж Митний Союз = Російська Імперія = в'язниця народів. А крім того, Украіна і країни ТС мають однакову головну перепону їх позитивному розвитку: невирішеність протиріччя між капіталістичною економікою та успадкованою цими країнами від СРСР бюрократичною системою правління імені Сталіна. Вступ України до МС є додатковим чинником до тих, які відтерміновують вирішення цього протиріччя для всіх країн МС. А вступ України в ЄС є додатковим чинником до тих, які прискорюють вирішення Україною зазначеного протиріччя .

Таким чином, вибір народу і державного керівництва України між МС і ЄС є очевидним. А всім учасникам священної травлі України порада: "Не тратьте, дядьки, сили, спускайтеся на дно, бо ми робитимемо те, що вигідно нам"!
Вперше опубліковано:  3 сентября 2013,  http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3215629-nam-svoie-robyt

Комментариев нет:

Отправить комментарий