понедельник, 23 января 2017 г.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО В. В. МЕДВЕДЧУКА (ПРО ФЕДЕРАЛІЗАЦІЮ)


Чи давно ви, Медведчук В. В., зверталися до лікарів. Схоже вам потрібно негайно звернутися до лікарів, бо не може людина при повному здоров'ї пропонувати запровадження федералізму в Україні, як засіб подолання її проблем. Чи може ви свідомо штовхаєте країну до розпаду? Це ж на скільки слід ненавидіти народ України, щоб, не давши зіпнутися на ноги молодій незалежній державі, пропонувати спосіб її розвалу. За такі витівки вже слід не канделябр, а щось більш дієве застосовувати. 
І друзі ваші не кращі від вас: все пропонують нам скористатися досвідом Німеччини. Цікаво, яким саме? Може тим, як з окремих князівств через федералізацію утворити спільну державу? Шкода, що не маємо окремих князівств і на щастя маємо вже спільну державу, тож досвід Німеччини можемо використати лише із зворотною метою: розвалити існуючу спільну державу на окремі князівства, напевне, для того щоб Росії легше було поглинати. Ну, не дають вам спокою досягнення Герострата, то ви й торуєте шлях до свого вічного покою. Схаменіться доки не пізно, доки не зажили слави Герострата!
Не можу не дивуватися українським федералістам. На поверхні лежить і сотні разів виголошена головна системна причина , через яку Україна не має позитивного розвитку, а вони, не помічаючи її, пропонують досягти позитивного розвитку шляхом перебору можливих змін: "А давайте спробуємо федералізм, може це нам допоможе"? Схоже їм допоможе тільки лікар, або позбавлення волі.
Головною системною причиною, через яку Україна не має позитивного розвитку, є протиріччя між капіталістичною економікою і бюрократичною системою правління імені Сталіна, яку країна успадкували від СРСР. Федералізація до подолання зазначеного протиріччя має таке ж відношення, як холод Арктики до жари африканської пустелі. Це протиріччя долається демократизацією всіх сфер життя суспільства. Але демократизація позбавляє можливості гребти надприбутки, от їй і опираються ті, хто має надприбутки, їх найманці та громадяни, яким не відомим є дійсний стан справ.
Таким чином, маю всі підстави, в разі продовження вами, Медведчук В. В., антидержавних дій, спрямованих на федералізацію країни, звернутися до прокуратури України з проханням надати вам всю необхідну допомогу, з метою позбавити вас можливості реалізувати нав'язливу ідею - зруйнувати Україну.
Вперше опубліковано:  12 июля 2012, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3237978-vidkrytyi-lyst-do-v-v-medvedchuka

Комментариев нет:

Отправить комментарий