среда, 25 января 2017 г.

ДАЄШ ДЕМОКРАТИЧНУ СИСТЕМУ ПРАВЛІННЯ! (ПРО ОДНЕ ІНТЕРВ'Ю ДЕПУТАТА ДЕРЖДУМИ РОСІЇ (http://www.youtube.com/watch?v=hO06-CT4nFs), ЯКЕ МАЛО НЕАДЕКВАТНЕ ЗМІСТУ ПОШИРЕННЯ В УКРАЇНІ)


До відома всіх знавців об'єктивних законів розвитку суспільства: "Союз капіталістичних країн не може бути нічим іншим, як тільки імперією, з усіма перевагами імперського центру і недоліками національних окраїн". І це не зміниться від того, що національні окраїни будіть називатися республіками.
Сьогодні колишні республіки СРСР потерпають не від того, що стали незалежними державами, а від того, що ці держави успадкували від СРСР та зберегли і по цей день бюрократичну систему правління імені Сталіна, яка на початку 80-х років минулого сторіччя привела СРСР до кризи і розпаду внаслідок спроби сталіністів подолати ту кризу переходом до капіталістичної економіки та ще й без зміни системи правління. Але капіталістичній економіці відповідає демократична система правління, з постійно зростаючим ступенем демократизму. Тому об’єднання сьогодні під керівництвом сталіністів країн, які були республіками СРСР, є заходом збереження бюрократичної системи імені Сталіна, що не сприяє, а заважає розвитку цих країн, хоча на першому коротенькому етапі таке об’єднання може навіть дати невеличке зростання добробуту переважної більшості громадян.
В довгостроковому ж періоді, протиріччя між капіталістичною економікою і бюрократичною системою правління імені Сталіна виявить себе у кризі, тягар якої сталіністи за звичкою покладуть на переважну більшість громадян, залишивши недоторканими лише власні статки. То, до чого закликають нас недолугі експерти? "Даёшь Союз!", в якому переважна більшість громадян продовжить потерпати від сьогоднішніх негараздів, заради продовження панування сталіністів. Хто за?
Отже, гаслом переважної більшості громадян повинно бути: "Даєш демократичну систему правління"! І тільки після того, коли зазначені країни матимуть демократичну систему правління, з'явиться сенс розпочати розмову про їх об’єднання в Союз, подібний до ЄС, чи приєднання до останнього.
Вперше опубліковано:  12 января 2014, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3294930-daiesh-demokratychnu-systemu-pravlinnia

Комментариев нет:

Отправить комментарий