пятница, 20 января 2017 г.

З ДІАЛОГІВ: (ПРО ВИБОРИ 2012)


В. В. Фесенко: "«Проти всіх» готові голосувати до 15% українців" (http://vidgolos.com/140468-proti-vsix-gotovi-golosuvati-do-15-ukrayinciv.html)

Олександр Миколайович: "Знаючи про невисокий фаховий рівень Фесенка, не варто поспішати погоджуватися із його висловлюваннями. Дійсно запит на нових політиків є, але у чому нових? За особами? Ні, бо не може кортіти пирога, якого ще ніколи не куштував. За якістю? Так, бо очевидно, коли робити те саме і так само, то матимеш той самий підсумок. Що ж слід змінити в роботі політиків. 

До сьогодні головним в їх роботі є те, що вони ведуть нас на війну за чи проти когось, а з приводу рівня нашого життя відбуваються обіцянками його покращати. Тому і зростає чисельність тих, хто усвідомив, що необхідні наступні зміни. Годі вже йти за партіями, які ведуть на війну за чи проти когось, бо доки ми будемо воювати за чи проти когось, а не будемо боротися за чи проти чогось, що визначає рівень нашого життя, до тих пір рівень цей залишатиметься непристойно низьким. 

Таким чином, в Україні є запит на нових політиків, які відрізняються від старих тим, що не вестимуть на боротьбу за чи проти когось, а очолюватимуть боротьбу за втілення в життя положень створених ними  програми, виконання яких буде покращувати життя більшості громадян. Ріст чисельності тих, хто голосує "Проти всіх" відбиває  факт збільшення кількості тих, хто усвідомив необхідність саме таких нових політиків і тому, не бачачи їх, голосує проти старих. Якщо політики не зрозуміють цього запиту, а продовжать бавитись в безпринципне об'єднання навколо когось, замість того, щоб докладати всіх зусиль до принципового об'єднання навколо програми, чисельність "противсіхів" на момент голосування може значно перевищити 15 %."

Вперше опубліковано: 19 февраля 2012,  http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3244865-z-dialohiv

Комментариев нет:

Отправить комментарий