вторник, 24 января 2017 г.

КОЛИ ВІДБУДЕТЬСЯ РЕВОЛЮЦІЯ В УКРАЇНІ (Да и примечено стократ, Что кто за ремесло чужое браться любит. Тот завсегда других упрямей и вздорней)


 Розпочата, "опозиціонерами" акція "Україно, вставай!" знов збільшила частоту здебільше недоречного вживання слова революція і прогнозів того, що вона незабаром відбудеться в Україні. Залишати ці намагання  увести людей в оману без відповідного реагування - це бути співучасником злочину, який коять політичні пройдисвіти. Для прикладу розглянемо одну з публікацій:
О. В. Данилюк
Революція відбудеться в травні
Безперечно, такий шанс втрачати не можна
blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/acba/a101517

Шановний, Олександр Володимирович, не вживайте незнайомих вам слів, бо потрапите у кумедне становище. Революція соціальна - швидка радикальна зміна суспільних відносин, а не зміна урядів або правителів.

Шанс на що ви боїтесь втратити? Шанс замінити одного януковича іншим? Але ж протестний потенціал досяг свого рівня не з ненависті до януковичів, а від поганих умов життя. А погані умови життя змінюються на кращі не заміною правителя на будь-кого іншого, а лише заміною на такого, який належить до впливової політичної сили, озброєної такою програмою розвитку суспільства, виконання якої покращить життя більшості громадян країни. Тож, люди у Вінниці прийшли почути зміст тої програми, але не почули, бо її не має у політичних сил, що організували акцію.

Таким чином, на сьогодні, не маємо не те, що впливової, а навіть просто політичної сили, озброєної такою програмою розвитку суспільства, виконання якої покращить життя більшості громадян країни. То, що ж дозволяє вам говорити про революцію в травні? Схоже, що виключно наміри видавати бажане за дійсне, а це вже - політичний авантюризм, гапонівщина, річ дуже не гарна.
Вперше опубліковано17 марта 2013, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3224868-koly-vidbudetsia-revoluitsiia-v-ukraini

Комментариев нет:

Отправить комментарий