среда, 25 января 2017 г.

ЯК ІЗ НІЧОГО ЗРОБИТИ ЩОСЬ? (ПРО МОЖЛИВІСТЬ ЄДИНОГО КАНДИДАТА В ПРЕЗИДЕНТИ)

А ВІДКЛИКУ ОБРАНИХ У БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС ДОМАГАЙСЯ САМ!

Замість трьох крапок золотої рибки: примусити об'єднатися кандидатів ви й без мене зможете"!
Боротьба на виборах президента досягла певного апогею: питання єдиного кандидата поставлено в порядок денний. П. О. Порошенко зроблено пропозицію Ю. В. Тимошенко про зняття кандидатури і останньою дано відповідь на цю пропозицію: «Я никогда не буду сниматься ни за какие должности, предложения на пользу олигархии» https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IWsZd4tnabU

Аби зніматися не за посади і не на користь олігархії, а на користь народу України, то необхідно те зняття робити через публічне підписання спільної програми розвитку країни, яку той, на користь кого йде зняття, зобов'язується виконувати в разі обрання президентом, а сама спільна програма негайно публікується, аби народ мав можливість контролювати обраного президента. І все було б гаразд, але є одна біда: не має з чого складати спільну програму, бо не Тимошенко, не Порошенко не мають виборчої програми: http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3240448-pro-vyborchu-prohramu А потреба в єдиному кандидаті, яка випливає з обставин, в яких знаходиться Україна сьогодні, є. То, що маємо робити?
Всі, хто усвідомлює зазначені моменти, повинні, використовуючи всі можливості, наполегливо вимагати від Тимошенко і Порошенко розробити і підписати спільну програму розвитку країни на п'ять років та вирішити питання єдиного кандидата. За основу такої програми може бути взято "Тези до програми "Демократичні перетворення в Україні"":

Таким чином, маємо все необхідне й достатнє, аби не тільки завершити вибори президента України 25.05.2014, а й почати рух переважної більшості громадян України до свободи, заможного життя і впевненості у завтрашньому дні.
ДО РОБОТИ!
Вперше опубліковано: 3 мая 2014, http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3357616/

Комментариев нет:

Отправить комментарий