среда, 25 января 2017 г.

ЧОМУ І ЯК ЗМІНЮВАТИ КОНСТИТУЦІЮ? (ПОТРІБНІ СЛУГИ НАРОДУ!)


Сьогодні не має нестачі думок, як відносно необхідності змін Конституції України, так і шляхів творення тих змін. Серед тих думок є й така: «Якби Конституція виконувалася, то її не треба було б змінювати». Прихильникам цієї думки треба сказати: «Неправда ваша, що не треба змінювати Конституцію». Вважаю необхідним вже сьогодні вимагати негайного запровадження гібридної виборчої системи обрання депутатів, відклик депутатів, обрання та відклику суддів народом, ...:

Сьогоднішній зміст Конституції дозволяє депутатам і чиновникам бути начальниками над народом, що є головною перепоною позитивному розвитку країни і головним витоком корупції. Перетворення депутатів і чиновників на слуг народу є головною метою змін Конституції, які повинні бути виконані раніше будь-якої децентралізації, бо інакше децентралізація означатиме тільки послаблення центральної влади і розпорошення центру корупції і розкрадання бюджету по регіонах.

НЕГАЙНО ПЕРЕТВОРИТИ ДЕПУТАТІВ І ЧИНОВНИКІВ 
З НАЧАЛЬНИКІВ НАД НАРОДОМ В ЙОГО СЛУГ!

Це гасло повинно стати головною вимогою до всіх причетних до підготовки і внесення змін в Конституцію! При цьому не варто забувати недавню історію:
http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3325983-dyki-tantsi-navkolo-konstytutsii


Вперше опубліковано: 2 мая 2014, http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3357252/

Комментариев нет:

Отправить комментарий