пятница, 20 января 2017 г.

ЩО ГОЛОВНЕ В УКРАЇНСЬКІЙ ПОЛІТИЦІ? (ВЕСІЛЛЯ ЧИ СОРОЧКА?)


З часу прийняття останнього виборчого закону маю декілька пропозицій балотуватися в окрузі. Серед відповідей на ті пропозиції є одна, що на мій погляд має вагомий суспільне зміст. Саме тому я вирішив її оприлюднити.
Для повного розуміння змісту зазначеної відповіді декілька попередніх зауважень. Як вважає наш мудрий народ: "Весілля сорочку знайде". Іншими словами, як буде весілля, то і сорочка знайдеться. На жаль, для багатьох українських політиків вже давно стало правилом, що головне сорочку надіти, а чи буде весілля, чи ні то їх обходить. Завдяки таким горе політикам головним питанням української політики вже давно стало і залишається таким: "Хто має головувати"? А повинно бути: "Яку справу будемо робити"? Ось і об'єднання так званої "опозиції" (http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a53124) демонструє нам це. А тепер можна і відповідь цитувати.
"Шановний, Віталій Шляхов, не можу з вами не погодитись у тому, що важливим є не "балотування, будь кого з активістів", а те щоб воно відбувалося "у контексті загальноукраїнської справи ... і головна мета буде приблизно така як у Грузії "по міліції",- і з таким же результатом", і щоб так відбулося по усій Україні. Тож давайте працювати у цьому напрямку, а не витрачати сили і час на те, щоб вмовляти балотуватися конкретну особу. Ближче до виборів час покаже чи знайшло весілля сорочку, чи ні. А то, як я бачу, головним питанням в українській політиці було і залишається не підготовка та проведення весілля, а надягти сорочку. З повагою, О. М."
Таким чином, коли не бажаємо мати, те що маємо, то давайте у центр політичного дійства ставити справу, а не особу, об'єднуватись навколо програм покращання життя більшості суспільства і їх втілення в життя, а не навколо створення спільного списку тих, які не відомо що робитимуть для покращання життя більшості!
Вперше опубліковано: 25 декабря 2011,  http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3247482-scho-holovne-v-ukrainskii-politytsi

Комментариев нет:

Отправить комментарий