пятница, 20 января 2017 г.

НЕ ХОЧУ НА ЧУЖУ ВІЙНУ! (А В ТЕБЕ НЕ ПИТАЮТЬ!)


На моїй сторінці у ФБ розміщено лист (https://www.facebook.com/OleksandrMykoliovych/posts/210980948987687, його текст є у наступному абзаці), що спрямовано президенту України, і який можуть підписувати громадяни України. Підпис здійснюється шляхом зазначення в коментарі прізвища, ініціалів та електронної адреси, після чого натискаємо клавішу "Ввод" ("Enter").
Із засобів масової інформації стало відомо, що "Міністерства оборони України і Росії мають створити спільний інженерний батальйон для виконання завдань інженерного забезпечення, повідомили в Міноборони. "Сторони досягли принципової домовленості про створення спільного інженерного батальйону для виконання завдань інженерного забезпечення", - йдеться у повідомленні оборонного відомства" (http://tsn.ua/politika/ukrayina-i-rosiya-stvoryat-spilni-viyska.html).
Розцінюючи дії Міністерства оборони, як пряме порушення, підтвердженого абсолютною більшістю громадян на всеукраїнському референдумі, Акту проголошення незалежності України і Конституції України я розпочинаю на своїй сторінці у соціальній мережі "facebook" (https://www.facebook.com/omsokolov?ref=tn_tnmn) збір підписів громадян України під цим листом з вимогою до вас дезавуювати результаті зустрічі начальника Генштабу Міноборони України Григорія Педченка з начальником Генерального штабу Збройних сил, першим заступником міністра оборони Росії Миколою Макаровим.
З повагою, Олександр Миколайович.

Вперше опубліковано 25 грудня 2011 року, за адресою:
https://www.facebook.com/OleksandrMykoliovych/posts/210980948987687

Комментариев нет:

Отправить комментарий