вторник, 24 января 2017 г.

ДО ПРИМИРЕННЯ! (ЧЕРЕЗ ПРИМИРЕННЯ ДО РОЗКВІТУ!)

БЕЗГЛУЗДА СУПЕРЕЧКА

 Святкування Дня Перемоги і цього року не оминуло безглузде протистояння в житті і в ЗМІ, якому жодна політична партія не протиставила нічого. Відчувається, що це безглуздя буде продовжуватись і в майбутньому. Але маю надію посіяти розумне зернятко, яке проросте могутніми сходами добра для всього народу України.

Доки українці будуть вести безглузду суперечку - шість чи дев'ять - бездумно повторюючи абракадабру Гебельса - беззмістовний набір слів, якому не відповідає ніяка реальність, доки не навчаться неупередженому погляду на історичні події, доти не будуть громадяни України, пам'янувши 8 травня всіх жертв страшної війни, 9 травня відзначати День Єдності, Взаєморозуміння та Примирення.

ДЛЯ КОГО 9 ТРАВНЯ - СВЯТО? Для кожного, хто вважає припинення масової неприродної загибелі людей приводом для святкування. Для досягнення того припинення й велася боротьба за звільнення України від фашистів. В тій боротьбі брали участь українці в рядах радянської армії і в рядах ОУН та УПА, тільки перші вели боротьбу за "соціалістичну" Україну у складі СРСР, а другі - за незалежну буржуазну Україну. Згодом, у часи "перебудови" перші й другі разом з нащадками здійснили мрії ОУН і УПА про незалежну буржуазну Україну, в якій ми живемо сьогодні. "То чию "перемогу" ми святкуємо"? Може спільну? Може за таких обставин, дійсно громадянам України варто, пам'янувши 8 травня всіх жертв страшної війни, 9 травня відзначати День Єдності, Взаєморозуміння та Примирення? Це варто робити ще й з огляду на те, що колотнеча навколо 9 травня контрпродуктивно відволікає сили суспільства на безглузду боротьбу, коли ті сили так потрібні для переводу України у стан позитивного зростання. Тож, годі бездумно розтринькувати сили на безглуздий розбрат, спрямований на з'ясування - чиї лампаси ширші, хто більше приніс на вівтар сучасної України! Всі на боротьбу за розквіт України!
Вперше опубліковано:  11 мая 2013, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3221912-do-prymyrennia

2 комментария:

  1. Этот комментарий был удален администратором блога.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Тут аргументовано обговорюють написане, а не лаються і не цитують лайку, навіть якщо вона належить Лавруші. Тож, вам дається доба, аби ви привели ваш коментар у відповідність з повідомленими вам вимогами!

      Удалить