вторник, 24 января 2017 г.

ДОПОМАГАЙ "ОПОЗИЦІЇ" ПРАВИЛЬНО! (ДУМКИ НАВІЯНІ СТАТТЕЮ Т. М. ЧОРНОВІЛ uainfo.org/heading/politics/124934-nuzhno-fanaticheski-podderzhivat-oppoziciya-dazhe-cherez-ne-mogu-chornovol.html)


 Знов від самого початку статті шквал емоцій і повне незнання предмету, знов - море закликів діяти з метою покращати при повному нерозумінні того, що виконання пропонованих дій, у кращому випадку не веде до покращання життя більшості, а у гіршому - матимемо його погіршення.

Починаючи від назви (Нужно фанатически поддерживать Оппозицию) маємо безглуздий заклик, бо не сама "опозиція" не автор статті так і не спромоглися повідомити ніяких інших приводів для такої підтримки, крім їх бажання замінити дупи у владних кріслах ті, які в них знаходяться на власні. Залишається тільки дивуватися чому ці люди розраховують на масову підтримку їх недолугих бажань. Вони, що запропонували суспільству програму розвитку країни, виконання якої веде до покращання життя більшості громадян? Ні. Тоді на чому тримається їх впевненість, що вони матимуть підтримку у діях спрямованих на вирішення цікавого лише їм питання: заміни президента у 2015 році. Аби вони хоч трохи опікувалися інтересами більшості громадян, то вже сьогодні закликали людей до підтримки їх вимоги скасування президентства, а не до очікування 2015 року, аби тоді громадяни підсадили їх у президентське крісло без будь-яких їх зобов'язань виконувати хоч якусь виборчу програму, програму розвитку країни. Але їх розрахунки марні, бо не враховують, що люди вже мають досвід обрання представників "опозиції" депутатами ВРУ без будь-якої виборчої програми, програми розвитку країни. Люди бачать, як відсутність такої програми призводить по суті до бездіяльності "опозиції". За час існування у ВРУ "опозиційної" команди останнього складу нею оголошено хоча б напрямок, в якому вони бачать необхідні зміни в країні? Ні. Я вже не говорю про те, що й досі не оголошено план дій, виконання якого сприяє просуванню в обраному напрямку. І за цих обставин знаходяться "мудрі" журналюги, які закликають людей не критикувати "опозицію".

На мою думку, найголовнішим сьогодні для України є необхідність заміни режиму правління, а не можновладців. Тому у центрі уваги суспільства повинні бути питання не заміни грабіжників на крадіїв, а заміни умов набуття та здійснення владних повноважень. Тому на будь-яких виборах більшості громадян слід підтримувати лише ті сили, які беруть зобов'язання виконувати таку виборчу програму, яка містить план запровадження нових умов набуття та здійснення владних повноважень. До зазначеного плану повинно входити наступне: запровадити скасування президентства, гібридну виборчу систему, відклик депутатів, обрання та відклик суддів народом, скасування всіх посадових привілеїв, ... А головне, що вимагати виконувати зазначені запровадження можна вже сьогодні, не очікуючи 2015 року. І якщо "опозиція" почне об'єднувати власні дії навколо зазначеного плану запроваджень і звернеться за підтримкою вимог втілити зазначений план до народу, то вона матиме все необхідне і достатнє для отримання масової підтримки своїх вимог. Будь-яка інша діяльність "опозиції" попри заклики журналюг веде до її поховання ...
Вперше опубліковано:  7 апреля 2013, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3223552-dopomahai-opozytsii-pravylno

Комментариев нет:

Отправить комментарий