среда, 25 января 2017 г.

КДБ І БАНДЮГОВИЧИ, ХТО ПЕРЕМОЖЕ? (ПРО ДОЛЮ УКРАЇНИ)


КДБ І бандюговичи - всі родом з СРСР. Обоє в кінці 80-х і в 90-х, з огляду на мораль, незаконно прихватнули значну частину народної власності. І ті і інші є прихильниками бюрократичної системи правління імені Сталіна. Здавалося б, що й причин ворогувати між собою у них не існує. Та не так сталося, як гадалося.
В Росії ще в 90-х КДБ, вважаючи, що гусак свині не товариш, отримало верх над бандюгами і сьогодні в керівництві Росії бандюг не видно. На жаль, в Україні такого не відбулося.
Сьогодні в Україні бандюговичи не просто присутні в керівництві держави, вони його очолюють. Тим, хто має про це слабеньке уявлення, не завадить переглянути "Кримінальна окупація":
http://www.youtube.com/watch?v=FS2kHFJ6HjQ
Взявши до уваги кадрову ситуацію в керівництві України і Росії, не важко зрозуміти загрози незалежності і самому існуванню України. Додавши до цього досвід російського КДБ боротьби з бандюгами та його готовність розвести їх, як кошенят, легко уявити наскільки зазначена загроза є великою. Скоріш за все, відчуттям цієї загрози і її величини пояснюється обережність бандюговичив у відносинах з офіційною Росією.
Але громадянам України не варто забувати про шахрайські схильності російського КДБ і його переваги в шахрайствах над бандюговичами, що виявилось останній раз в зриві підписання угоди про асоціацію з ЄС в обмін на сумнівно безкоштовний сир в мишоловці. В зв’язку ж з дійсним співвідношенням сил КДБ і бандюговичив різка зміна проявів російської політики по відношенню до України не може не насторожувати, як януковичів, так і громадян України. Тож, люди, будьте пильними, якщо бажаєте добра собі і своїм дітям!
Вперше опубліковано:  2 января 2014, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3294295-kdb-i-banduihovychy-khto-peremozhe

Комментариев нет:

Отправить комментарий