среда, 25 января 2017 г.

ЩО ЗАВАЖАЄ УКРАЇНІ ЙТИ ШЛЯХОМ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ? (УРЯД УКРАЇНИ.)


Останніми днями чуємо пояснення чергового шарахання уряду фахівців Януковича-Азарова, але тепер вже у міждержавних відносинах:
- Для України не існує альтернативи реформам та євроінтеграції … погода несприятлива ... - Президент;
- Кришу не ту підвезли - Прем'єр міністр;
- Для Украины выбор евроинтеграции единственно верный, но этот процесс не одного и не двух лет. Нужно набраться терпения и понять, что эта отсрочка во благо Украины - Анастасия Акимова.

Загальні фрази мають своє призначення: не проясняти ситуацію, а замилювати очі. Але ще нікому не вдалося із замиленими очима вийти на необхідний шлях.
Процес тупцювання на місці - це теж процес, який відносно розвитку нашого суспільства ми спостерігаємо вже майже двадцять років. Тож за ради якого процесу народу України треба мати терпіння?
Заради  того, аби в реформуванні країни та у міждержавних відносинах мати процес шарахань, які постійно демонструє уряд Януковича-Азарова? Так ті шарахання вже призвели до зменшення чисельності підприємств малого та середнього бізнесу, до втечі з країни іноземних банків, до вивозу в офшори ще одного бюджету України, до тіньового обороту обсягом ще один бюджет України, ...
Тож, очевидно, що громадянам України треба не мати терпіння на час, доки уряду фахівців Януковича-Азарова підвезуть ту кришу і налагодять погоду, а він тупцюванням на місці втопить країну. Громадянам необхідно наполегливо домагатися якнайшвидшої заміни цього уряду на більш фаховий, на такий, який запропонує програму розвитку країни, виконання якої вестиме до покращання добробуту переважної більшості громадян України.
Вперше опубліковано23 ноября 2013, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3289808-scho-zavazhaie-ukraini-yty-shliakhom-yevrointehratsii

Комментариев нет:

Отправить комментарий