четверг, 26 января 2017 г.

УРОКИ З ПОРАЗКИ МАЙДАНУ 2 (НЕ ЧАС ДЛЯ РОЗПАЧУ)

ОГОЛЕНИЙ, АЛЕ НЕ СКОРЕНИЙ!

З приводу подій, які відбулися  8 – 9.08.2014 на Майдані маємо й таку реакцію: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https%3a%2f%2fwww.facebook.com%2fpermalink.php%3fstory_fbid%3d1449752741968204%26amp%3bid%3d100008004763146
Тому скажу наступне.

Як людина, яка ще 4.05.2014 у статті "МАЙДАН НЕ РОЗХОДИТЬСЯ ДО ЧОГО?" (
http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3357912/) написала - "Таким чином, висновок може бути лише один: "Майдан не розходиться до того часу, доки не буде здійснено демократизацію суспільства, тобто виконані всі зазначені запровадження"!", - а ще 5.01.2014 повідомила Раді Майдану, керівництву партій "Батьківщина", "Удар" і "Свобода" власні "ПРОПОЗИЦІЇ ДО ПОКРАЩАННЯ «ПРОГРАМНИЙ МАНІФЕСТ МАЙДАНУ» 29 ГРУДНЯ" (http://blogs.korrespondent.net/.../3294461-propozytsii-do...) і зробила не тільки це, а тому маю право і підстави товариству боротьби за нову, демократичну Україну сказати гіркі, але правдиві слова: "Головним загоничем Майдану 2 в могилу є ми з вами".

Саме ми не домоглися змін в «ПРОГРАМНИЙ МАНІФЕСТ МАЙДАНУ». Саме ми з вами не завершили становлення Всеукраїнської громадської організації "Майдан". Саме ми з вами аж по цей день не діяли замість того, щоб підняти прапор боротьби і очолити боротьбу за негайне запровадження:
- гібридної виборчої системи регулярного обрання депутатів (
http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3382242/);
- відклику депутатів у будь-який час їх виборцями;
- регулярних виборів усіх суддів народом;
- відклику у будь-який час обраних суддів їх виборцями;
- регулярних виборів керівництва міліції, освіти, медицини, ... від райвідділу і до міністра;
- відклику обраних чиновників у будь-який час їх виборцями;
- скасування всіх посадових пільг і привілеїв;
...
Здійснення цих запроваджень - це популярні реформи, які крім роботи ВРУ, не потребують ніяких витрат, але створюють такі умови функціювання суспільства, в яких невичерпний виток ініціативи і творчості народу діє на повну потужність, приводячи до приборкання корупції, навіть без люстрації, і до суттєвого зростання багатства суспільства.

Таким чином, саме наша бездіяльність призвела до того, що ті приборкання і зростання не відбулися. Але варто пам'ятати, що тимчасова втрата ініціативи, навіть з причин власної неорганізованості, не є приводом для розпачу. Навпаки, починаємо діяти зі збільшеною енергією:
- завершуємо становлення ВГО "Майдан";
- від його імені піднімаємо прапор боротьби за здійснення зазначених запроваджень і іншого;
- в разі спротиву влади, знов займаємо головний Майдан країни до повного задоволення вимог.

Таким чином, мета - ясна і завдання визначені. До перемоги товариство!

Вперше опубліковано: 10 серпня 2014, http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3403867/

2 комментария:

  1. Основна ціль - виховання Свідомого Українця
    Свідомого свого права,
    Свідомого своєї національної ідентичності
    Свідомого своєї відповідальності за майбутнє України

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Це в якої організації сьогодні така мета? Напевне в тієї, яка нездатна збагнути, що такого громадянина України в злиднях не виховати. Тому, основна = головна = першочергова мета сьогодні - це здійснення зазначених в статті реформ, після досягнення якої "Основна ціль - виховання Свідомого Українця ..." буде досягнута майже автоматично!

      Удалить