четверг, 19 января 2017 г.

2011 - ВРОЖАЙНИЙ НА ОБ’ЄДНАННЯ (ТА КОМУ ВОНИ ТАКІ ПОТРІБНІ?!)

УКРАЇНСЬКИЙ ВІЗ

Чергове повідомлення про об'єднання - ОЛЕКСАНДР БРИГИНЕЦЬ, депутат Київради, голова комісії з питань культури та туризму: "Сьогодні було засідання ініціаторів. У четверг чекаю пресуху, де буде оголошено про створення нового опозиційного руху, з запропонованою мною назвою - ГРОЗА" -
викликало наступні думки.

Та коли ж ви вже набавитесь у створення мильних бульбашок?! Коли вже дорослі дядьки зрозуміють просту закономірність: за принципом - об'єднуймось, щоб комусь пику натовкти - утворюються не рухи, а банди. 

Рух життєздатний утворюється навколо програми суспільно значимих суттєвих змін життя країни. Коли є така програма, тоді натовкти пику, прогнати геть владоносців є засобом, а не митою. 

А коли не має програми і засоби, як і у 2004 році, перетворюються на мету, після досягнення якої не відбувається ніяких змін, тоді і настає зневіра. 

Тож, доки ви не засвоїте ці прості закономірності, то можете створювати будь-що, хоч у четвер, хоч кожного дня, хоч по декілька разів на день, підсумок буде той самий: об'єднання є, а руху не має. Далі, як у наших казках, за третім разом відбувається щось погане: чи стара у розбитого корита опиниться, чи біля корита стару розіб'є, - не пам'ятаю, але точно знаю, що щось погане станеться. Один раз люди повірять, що рух був поганий, і вдруге можуть у те повірити, але за третім разом обов'язково творцям рухів буде щось погане від людей. Тож, бережіть себе, починайте вчитися!

Вперше опубліковано:  13 ноября 2011,  http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3249499-2011-vrozhainyi-na-obiednannia

Комментариев нет:

Отправить комментарий