пятница, 20 января 2017 г.

ТАЄМНИЦІ ГОЛОСУВАННЯ. (ШИЛО В МІШКУ)


Учора у ВР займалися внесенням до порядку денного законопроектів. Серед них був і проект ПееРівця Колеснікова про мови, який передбачає запровадження другої (російської) державної в Україні. Начебто все йшло до легко передбачуваного дуалізму: або Колесніков раптово помре, або в Україні козаки перевелись. Але те, що відбулося передбачити нездатне був ніхто.
Голосування виявило, що законопроект не має достатньої підтримки: "за" голосують лише 217депутатів. Навіть намагання повернутися до розгляду питання не має успіху, набравши лише 220 голосів. Невже ПееРівці, маючи під рукою трохи не триста депутатів, настільки не підготували голосування?
Нічого подібного, бо всі інші голосування відбулися звичайним, легко передбачуваним чином, хоча до порядку денного вносилось з десяток законопроектів. Отже, маємо кимось для чогось таємно запланований провал законопроекту? Але ж мова йде про один із головних виборчих козирів  ПееРівців … Стоп! Виборчих! Тобто прийняття законопроекту означало, що вони самі себе лишили б того козирю. Ну, тепер зрозуміло. Але чи все?
Ні, бо бажаючих надати росіянам удруге скористатися правом націй на самовизначення у ВР України більш, а ніж достатньо. Хоча б ті ж КПУшники. Але мабуть учора був день дива, бо жоден КПУшники теж не голосував. Може в них були якісь суттєві зауваження до законопроекту? Може і були і напевно вони про те казатимуть, але ми їм не повіримо, бо це не перший випадок синхронного з ПР голосування. Скоріш за все продалися.
О, такі-то кепські втаємничені справи у нашому мадридському дворі під куполом.

Вперше опубліковано:  21 декабря 2011, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3247667-taiemnytsi-holosuvannia

Комментариев нет:

Отправить комментарий