суббота, 21 января 2017 г.

ІСТЕРИКА В СТИЛІ "ШЕФ, ВСЕ ПРОПАЛО! (ПРО ЗАЯВУ КОДу)


Реагуючи на сходняк так званої "опозиції", я наприкінці листопада минулого року зазначив наступне (http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a51178):
"на сьогодні так званими опозиціонерами напрацьовано декілька мін уповільненої дії, які рватимуть союз цих опозиціонерів на шматки, що неухильно вестиме до їх загальної поразки на виборах. До цих мін належать: участь у прийняті виборчого закону 366; виборчий закон 366, який дає переваги ПееРівцям в обох складових виборів (і пропорційній, і мажоритарній); різні політичні оцінки в учасників опозиційного союзу і виборчого закону, і участі у його прийнятті; незалагодженість демаршу А. С. Гриценка; неопрацьованість спільної передвиборної програми; формування списку кандидатів до появи спільної передвиборної програми; не розумна стратегія зарахування без розбору всіх крім власних кандидатів в агенти Банкової. Та швидкість, з якою так звана "опозиція" закладає такі міни, не розміновуючи вже закладені нею, може привести до єдино можливого голосування розумних людей: "проти всіх"".

Обговорюване звернення КОДу - ще одна міна, яку він заклав під себе, бо змінити рішення КС не можливо, але можливо змінити виборчий закон, про що в заяві не має жодного слова. В листопаді минулого року мені доводилось вказувати на перший крок на шляху, який веде так званих "опозиціонерів" до перемоги на виборах: визнати публічно, що їх участь у прийняті закону 366 є помилкою і вимагати спираючись на підтримку більшості громадян виборчого закону, в якому втілено гібридну виборчу систему. Як бачимо, не минуло і пів року і замість кроку зроблено його половину. Саме ця половинчатість і перетворює правильне дійство на закладання ще однієї міни під себе.

Таким чином, так звана "опозиція" з впертістю, вартою кращого застосування, продовжує своїми діями множити кількість громадян, які на парламентських виборах цього року проголосують проти всіх.

Вперше опубліковано: 13 апреля 2012,  http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3242075-isteryka-v-styli-shef-vse-propalo

Комментариев нет:

Отправить комментарий