четверг, 19 января 2017 г.

ПРО ГРОМАДЯНСТВО В УКРАЇНІ ЗАМОВЛЮ Я СЛОВО (ПРО ЗАТУЛІНСКІ ІНІЦІАТИВИ)


Ярослав Кендзер: "Инициатива депутата Госдумы Константина Затулина, предлагающего разрешить соотечественникам на Украине получать российские паспорта без отказа от украинского гражданства – угроза безопасности и целостности Украины. Это – намерения империи расколоть Украину. И мы должны пресечь эти намерения"
-------------------------------------------

Звичайно, Затулін знаходиться на Росії, але Конституція України є у відкритому доступі і він міг би в ній прочитати наступне: "Стаття 4. В Україні існує єдине громадянство". Якщо ж йому не зрозуміла ця вимога конституції, то міг би звернутися за роз'ясненнями до фахівців, аби не говорити дурниць. За цією вимогою Конституції будь-який громадянин України втрачає її громадянство одночасно з набуттям громадянства будь-якої іншої держави. Отже, Затулін здатен домогтись того, щоб руським дозволили отримувати російські паспорти і російське громадянство, але поза його можливостями забезпечити цим росіянам збереження громадянства України.

Краще знати "матеріальну частину" слід і депутату ВР Я. Кендзеру, аби не здіймати бурю у склянці води.
Вперше опубліковано:  7 октября 2011, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3251247-pro-hromadianstvo-v-ukraini-zamovlui-ya-slovo

Комментариев нет:

Отправить комментарий