четверг, 19 января 2017 г.

НА РАДУ НАДІЇ НЕ МАЄ! (ХОЧЕШ ЖИТИ КРАЩЕ - ДІЙ!)


Напередодні сьогоднішнього розгляду ВР питання про новий виборчий закон, аналізуючи подані на розгляд законопроекти (http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a47825), я прийшов до невтішного висновку: "Нічого, щоб говорило про здатність депутатів ВР мислити на державному рівні. На жаль, жодна із партій представлених у ВР, обговорюючи сьогодні питання прийняття нового виборчого закону так і не спромоглась піднятися до рівня державного мислення, так і не поставила та не відповіла на питання: "Якого виборчого закону потребує Україна (http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a39718).

Прийняте сьогодні ВР рішення - це не приклад вміння приймати соломонові рішення, а демонстрація нездатності виробляти розумні рішення. Як може комісія із 13 осіб виконати роботу, яку не спромоглась виконати уся ВР: обрати виборчу систему, яка буде уособлена у новому виборчому законі? Як можна представникам шести суб'єктів ВР доручати народити одну дитину, у якої з очима буде усе гаразд? Ну, не маєте власного розуму, зверніться до мудрості нашого народу: "У шести няньок - дитина без ока".

І мало того, що доручення дано шести нянькам, так їх ще обмежили у виборі можливостей: звеліли народити, опрацьовуючи подані на сьогоднішній розгляд ВР чотири взаємовиключні законопроекти. Як будуть викручуватись, бо нормального виходу просто не існує, ті 13 апостолів від шести няньок, що дали згоду на роботу в комісії, здоровий глузд передбачити не здатен.

Таким чином, громадянам України, які розуміють бездарність слуг народу, за таких обставин, залишається одне - продовжувати вимагати від ВР проводити вибори за максимально відкритими партійними списками (http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a46176). Це - єдине, що здатне перетворити шість няньок на одну і дати такий виборчий закон, застосування якого створює умови безкінечного покращання якісного складу депутатського корпусу ВР. Тож наполегливіше вимагаємо прийняти саме такий закон!
Вперше опубліковано:  3 ноября 2011,   http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3249929-na-radu-nadii-ne-maie

Комментариев нет:

Отправить комментарий