понедельник, 23 января 2017 г.

КОЛИ Ж МАТИМИМО СПРАВЖНЮ ОПОЗИЦІЮ? (ЯЦЕНЮК У ЛЬВОВІ)


Яценюк во Львове: "Сегодня мы здесь собрались, чтобы поделиться мечтами и надеждами".

Невже для Яценюка це найголовніше, заради чого люди приходять на передвиборчий мітинг? Невже він не знає, що люди збираються в корчмі для того, щоб між грюканням оселедцем об стіл "поделиться мечтами и надеждами", а на передвиборчому мітингу збираються, щоб почути від кандидатів пропаганду (роз'яснення) виборчої програми кандидатів, програми розвитку країни на п'ять років? А якщо, все це він знає, то чому верзе дурниці? Одне з трьох: або шахрай, або нездара. І те, і інше вдумливому виборцю говорить про те, що наймати такого, слугувати народу, не варто.

Можемо висловити здогадку, що не Яценюк, не Тягнибок у Львові на спільному передвиборчому мітингу не стали пропагувати виборчі програми їх політичних сил, аби виборці наочно не побачили безпринципність виборчої взаємодії "Батьківщини" і "Свободи": їм аби побільше голосів виборців зібрати, а як житимуть ті виборці п'ять років, то їх не хвилює. Тож, буде розумно виборцям віддячити цим "опозиціонерам" адекватною любов'ю: проголосувати проти всіх ногами (не прийти на виборчі дільниці) або руками (перетворити бюлетень в недійсний). Може хоч це примусить цих "опозиціонерів" стати справжніми опозиціонерами, пропонувати виборцям виборчі програми, програми розвитку країни на п'ять років, втілення яких веде до покращання життя більшості громадян.
Вперше опубліковано9 сентября 2012, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3235085-koly-zh-matymymo-spravzhnui-opozytsiui

Комментариев нет:

Отправить комментарий