суббота, 21 января 2017 г.

БІЙ НА ПЕРЕХРЕСТІ (ПРО ОБ'ЄДНАННЯ)


В. Е. Портніков про об'єднання опозиції - http://www.youtube.com/watch?v=h7H7Lo57ivk&feature=g-upl&context=G28f78c1AUAAAAAAAAAA


Зосталась дрібниця: дочекатися, щоб об'єднання продемонструвало прихильність до України, про яку каже В. Е. Портніков, до України, в якій народ контролює своїх депутатів. Хоча професійне об'єднання політиків робить це до об'єднання, фіксуючи відповідні положення у спільній програмі, навколо якої відбувається об'єднання, за ради збільшення можливості її виконати.

Якщо ж такої демонстрації не відбудеться навіть аж до того часу, коли до дня голосування залишиться два тижні, то слід застосувавши всі доступні засоби, аби досягти або участі у голосуванні менше 30 % виборців, або, ще краще, голосування проти всіх більше 70 % виборців. І те, і інше веде до сумнівної легітимності переможців виборів, що створює гарні умови для посилення тиску громадян з вимогою негайного запровадження гібридної виборчої системи, закону про відклик депутаті, закону про обрання і відклик суддів народом. Всі ці запровадження і є початком руху до тієї України про яку так полум'яно говорить В. Е. Портніков.

Вперше опубліковано: 24 апреля 2012,  http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3241628-bii-na-perekhresti

Комментариев нет:

Отправить комментарий