вторник, 24 января 2017 г.

РОЗДУМИ ПІСЛЯ ЧИТАННЯ


Ю. В. Луценко: "Ключевой вопрос каждого политического заключенного - не за что, а для чего ясижу в тюрьме?" pravda. com. ua/rus/columns/2013/04/3/6987192/add_error/#comments в адресе убрать пробелы Дочитав і помимо волі пригадав анекдот. Приходить людина до комітету по ленінським преміям і наполягає, щоб їй видали премію. Відбувається діалог:
- Вас не має у списку. За що вам давати премію?
- Я випукую гімн СРСР.
Прослуховування встановило, що все відбувається без жодної музичної помилки і премія була видана. На пресконференції з цього приводу відбувся діалог:
- Над чим ви зараз працюєте?
- Тренуюсь випукувати Інтернаціонал.
- І які у вас успіхи?
- Та все добре, але як доходжу до слів "Ми наш, ми новий світ збудуємо", так укаківаюсь.
На жаль, і у Юрія Віталійовича майже за цим сценарієм. Майже бездоганний аналіз стану країни, а пропозиції щодо шляхів і дій, які ведуть до покращання життя більшості громадян України, бажають багато кращого як відносно впорядкованості, так і відносно наповненості змістом. До речі, останнє визнає і сам Юрій Віталійович: "Я говорю про загальний напрямок Плану ІІІ Республіки не тому, що знаю як будувати нову Україну краще всіх. Зовсім ні". На жаль, маючи такі сирі пропозиції, можливо лише розпочати складати план нової України і заходів для її набуття. Але план можна скласти швидко і почати виконувати, не очікуючи 2015 року. До роботи!
Мій внесок:
blogs. korrespondent. net/users/blog/ansokolov/a39694
та
blogs. korrespondent. net/users/blog/ansokolov/a39694


Вперше опубліковано6 апреля 2013,  http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3223594-rozdumy-pislia-chytannia

Комментариев нет:

Отправить комментарий