вторник, 24 января 2017 г.

ПЕРСПЕКТИВИ БУРЖУАЗНО-ДЕМОКРАТИЧНОЇ РЕВОЛЮЦІЇ В УКРАЇНІ (ПІДСУМКИ ВИБОРІВ І ПЕРСПЕКТИВИ ПР)


 Картина "Підсумки виборів" з публікацією "На выборах в ВР 17% украинцев были бы «против всех»"
molod-news.com.ua/?p=5053
завершена і має наступні складові. Список ПР отримав 16 % голосів виборців. Це більше будь-якої іншої політичної партії і майже стільки ж громадян країни проголосували проти всіх списків ногами (не прийшли на виборчі дільниці) або руками (перетворивши бюлетені на недійсні). Таким чином про фактичну легітимність законодавчої влади в Україні можна сказати тільки одне: "Вона очевидно відсутня". Крім того, очевидним, в порівнянні з попередніми виборами, є ріст кількості голосуючих проти всіх, що є прямим відображенням успіхів владарювання ПР і очевидним спростуванням її тверджень про наявність покращання життя більшості громадян.

За таких умов чесного шляху виграти президентські вибори 2015 року у ПР не має. Намагання перевести ці вибори у ВРУ - це додаткова стимуляція процесу зростання тиску пари під кришкою. Єдине, що здатне забезпечити хоч якесь існування ПР у майбутньому - це негайний початок реформ, метою яких є демократизація всіх сфер життя суспільства. Але і початок, і неухильність просування цих реформ до визначеної мети потребують докорінної зміни самих ПееРівців. Чи здатні вони на такі зміни? Побачимо. Якщо виявиться, що не здатні, то дуже імовірно, що хвиля буржуазно-демократичної революції, ламаючи окремих ПееРівців, викине ПР на смітник історії.
Вперше опубліковано24 ноября 2012, http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3230953-perspektyvy-burzhuazno-demokratychnoi-revoluitsii-v-ukraini

Комментариев нет:

Отправить комментарий